Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad kad su izbili dva certifikata, mogli bi okrenut – bar na kratko – da napakoste ovima koje su zahebali [emo_zloban]

Kad se sjetim da sam kupio 1000komada LDXE kada je bio 30 i prodao na oko 35. Da sam ga držao do sada to bi bilo lijepih 100000kn zarade.

Imao sam i ja cca 2500 sa još nizim prosjekom i odmah uvalio malo više.

Strava. [emo_ljut]

kiko & kvart

cini mi se da vas je inverter obmanuo bear marketom

free flow information

market je ponovo u zoni – SVE JE MOGUCE !

nekako izgleda da će uskoro puknuti i nafta long?

Ignore: KressoM, delux

Odbijanac DAX-a?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Odbijanac DAX-a?

a kamo? pa već se odbio sa 8500 na 9900….sad bi trebao ići zabijanac i hlađenje, ali kraj je godine pa tko zna što će švabe opet iskemijati, možda ga napucaju i do 10.200?

Ignore: KressoM, delux

Deda Mraz ce da vam podrapa sve vase short iluzije [emo_plazi]

free flow information

cestitam svima koji su shortali naftu, ja nazalost nisam ali i long daxa je dobro proso

zesca prodaja na 10 000 dax ,koja je bila cijena sdxa najniza? hvala

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

da, sad su svi pametni, a kad se zabijao prema 8700 i niže bili su još pametniji! ide to prema 8 000! kad je okrenuo natrag prema 9 000, to je bio kratki val, a sad se već spominje 10 200 i novi ath!!?? koji ste vi likovi!! sve sami stručnjaci!!

New Report

Close