Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad se macka sakriva od miseva , to je znak za kupovinu – recimo SREBRO LONG .

Kad smo kod srebra long, danas je puko certifikat jer je kao dostigao graničnu vrijednost, a ja gledam promet…i nije mi jasno kako, najniža cijena je bila u 7:00 i to 15.07, što nije granična vrijednost…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

lsla – ako o njemu govorimo , ima na ponudi 5000 na obje strane , kad stavis nalog – BRIS . 8,49 mislim

PUKO !!

Sukladno obavijesti zaprimljene od Izdavatelja obavještavamo Vas da će za Turbos srebro long, oznake: EGB-S-LSLA, izdavatelja Erste Group Bank AG preostala vrijednost biti isplaćena dana 14.11.2014. godine u iznosu 3,09 HRK po certifikatu, a agent isplate biti će SKDD.

Ekipa, malo se pripazite, Erste kod ovih certifikata mulja na veliko… Jučer je puklo srebro long, jer je kao dodirnulo graničnu cijenu od 15,0455 USD, a jučer je daily low iznosio 15,07$. Što je najgore, najnižu cijenu koju je postigao je bilo u 7:00h ujutro kada naša burza ne radi, a cijeli dan je bio pošteno u plusu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

čovjek se stvarno ne može otet dojmu da su certifikati vrhunska štela[emo_naivan]
gledam sad naftu ja ušao dok je bila 77$ ona se spusti na 76.40 i sitno slomi certifikat[emo_mrgud] i onda juriš na 79$[emo_bijesan]
na turbo certifikatu sića
i tako me za…. treci put[emo_vrtimise]
e neš više [emo_palacd]

mi smo ipak zemlja slučaj

Ekipa, malo se pripazite, Erste kod ovih certifikata mulja na veliko… Jučer je puklo srebro long, jer je kao dodirnulo graničnu cijenu od 15,0455 USD, a jučer je daily low iznosio 15,07$.
SILVER futures ima 7.10.2014 najnizi low 15,045 a CFD metatrader platforma 15.027 dakle jos nizi ,,stalno brkate ta dva pojma.

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

cemu kupujete te derivate od erste narocito blizu granicnih cijena [emo_vrtimise]

free flow information

Ali zašto mene treba interesirati bilo što od toga dvoje? Zna se što je temeljni instrument certifikata, u ovom slučaju je to XC0009653103, i njemu cijena nije pala ispod 15,07 USD…

XC0009653103 a di je interaktivni graf toga?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Name of the Underlying Product: Silver
Security Code of the Underlying Product: XC0009653103

Relevant market of the Underlying Product: ?

Pa da, srebro, ISIN XC0009653103, i isključivo taj papir, niti jedan drugi…

http://www.boerse-frankfurt.de/en/commodities/silber+XC0009653103/price+turnover+history

New Report

Close