Sukladno obavijesti zaprimljene od Izdavatelja obavještavamo Vas da će za Turbos zlato long, oznake: EGB-S-LGD6, izdavatelja Erste Group Bank AG preostala vrijednost biti isplaćena dana 07.11.2014. godine u iznosu 30,48 HRK po certifikatu, a agent isplate biti će SKDD.
Sukladno obavijesti zaprimljene od Izdavatelja obavještavamo Vas da će za Turbos DAX short, oznake: EGB-S-SDXD , izdavatelja Erste Group Bank AG preostala vrijednost biti isplaćena dana 07.11.2014. godine u iznosu 9,95 HRK po certifikatu, a agent isplate biti će SKDD.
Hvala svima na informacijama u svezi GLD certifikata. Nisam do sad imao čast i sreću doznati kako i gdje se isplaćuje preostala vrijednost certifikata. Sad sam,eto, i to naučio za cijenu 2 porcije ćevapa i krumpirića u restoranu. 🙂
BTW, kad sam već tu, mislim da je padanje cijene zlata i nafte, kao i rast cijene dolara čisti politički pritisak na Ruse. To znači da je do daljnjeg Zlato i nafta čisti Short, a dolar index long.
pozz
Što znači ova izvršna i granična cijena na određenom certifikatu?
I dal je pala nafta?[emo_smijeh]
Ako padne ispod 50 $, više neće biti isplativo tražiti naftu u Jadranu, a kamoli je vaditi.
Ali uvijek postoji plan B, zar ne?
recimo tehnicki , srebro je izaslo iz neke zacrtane sheme , ali se promet pojacao ,veliki igraci sigurno skupljaju .
bio bi odlican pokazatelj da se u narednih 2-3 dana prosjecni promet poveca jos 200 – 300 % .
supač longić nafta pukne i onda naftica poraste [emo_bijesan]
dokle bi moglo zlato padati? nekako mi izgleda da je pri dnu?
950