ode i LWL8…je li ostao uopće koji long na naftu za trgovanje na ZSE? [emo_zacudjen]
Pokusavam nekako doci do longa na dax, jucer je bio tu , danas ga nema, jel izbacen, nigdje nema nikakve obavijesti
@roger
jedan long je pukao pred par dana, a startao je novi s oznakom LDXE i danas se normalno vidi na gledalici
možda gledaš pod “trgovane dionice” – jer tamo ga nema obzirom da se danas nije ništa trgovalo s njime
ma ta aba gledalica je za onu stvar, i upisem pjeske certifikat i opet ga nema samo mi izbaci ldx c i d, a ovaj E nema. Saljem mail al se ne javljaju, valjda je guzva. Stvarno su za
vidjet ćemo USA podatke u 14,30…ako budu lošiji od očekivanja, slijedi novi zaron na burzama
Dajte, molim Vas, podsjetite me što se događa sa puknutim certifikatom. Jel ga se može utržit preko gledalice, po cijeni koju je odredio erste nakon puknuća,ili Erste nakon X dana isplati preostalu vrijednost?
hvala.
Novac ce ti biti isplacen na racun za isplatu koji imas naveden u skdd. I to kad bude dan namire a kad ce to biti mozes pratiti na sluzbenoj stranici zse u novostima trgovanja. Mislim da ce to trajati sigurno nekoliko dana. Zivio