Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ode i LWL8…je li ostao uopće koji long na naftu za trgovanje na ZSE? [emo_zacudjen]

Pokusavam nekako doci do longa na dax, jucer je bio tu , danas ga nema, jel izbacen, nigdje nema nikakve obavijesti

No pain no Game

@roger
jedan long je pukao pred par dana, a startao je novi s oznakom LDXE i danas se normalno vidi na gledalici

hvala voley, ja ga ne vidim i ne mogu do njega

No pain no Game

možda gledaš pod “trgovane dionice” – jer tamo ga nema obzirom da se danas nije ništa trgovalo s njime

ma ta aba gledalica je za onu stvar, i upisem pjeske certifikat i opet ga nema samo mi izbaci ldx c i d, a ovaj E nema. Saljem mail al se ne javljaju, valjda je guzva. Stvarno su za

No pain no Game

vidjet ćemo USA podatke u 14,30…ako budu lošiji od očekivanja, slijedi novi zaron na burzama

Al ga vani roka, DAX 8500.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

Cini se da je i danas smjer short . S&P

Dajte, molim Vas, podsjetite me što se događa sa puknutim certifikatom. Jel ga se može utržit preko gledalice, po cijeni koju je odredio erste nakon puknuća,ili Erste nakon X dana isplati preostalu vrijednost?

hvala.

Novac ce ti biti isplacen na racun za isplatu koji imas naveden u skdd. I to kad bude dan namire a kad ce to biti mozes pratiti na sluzbenoj stranici zse u novostima trgovanja. Mislim da ce to trajati sigurno nekoliko dana. Zivio

No pain no Game

Ko ZNA , zna .,

Svaka cast igracu/ima , koji su jucer uzimali -LDXE po 27 , danas su na 54 100 % u plusu .

New Report

Close