meni se nešto račun podebljava [emo_cool]
gdje u Erste banci ?
Ako si investirao kako si pisao moraš biti u minusu ili jedno pišeš, a drugo radiš ?
a i da jesam, za to bih bio sam kriv/zaslužan, a ne mecka koji je samo iznio svoje mišljenje
frende [emo_palacg]
Gledam kako je Erste, danas, u samo trenu izmijenio vrijednosti certifikata nafte na burzi za čak 4 Kune. Zna li netko razlog ?
sada je sasvim druga cijena shorta nafte nego u petak kada vam je puknuo prvi short nafte, a tečaj Dolara isti. Da li su dioničari oštećeni ?
sada je sasvim druga cijena shorta nafte nego u petak kada vam je puknuo prvi short nafte, a tečaj Dolara isti. Da li su dioničari oštećeni ?
Evo kako je moj prijatelj popuhio ….
Nakon što me o ovom obavijestio poslao je službeni upit ZSE-e zašto je Erste samovoljno bez obrazloženja izmijenio cijene certifikata shorta nafte za čak 4 Kune po bidu i asku, a što njegovo ulaganje direktno vodi u gubitak’
Na ZSE-u nisu imali pojma, ali danas su unazad poslali službeni dopis kako Erste mijenja granične vrijednosti UNAZAD, nakon prodaje certifikata prema prijašnjim vrijednostima.
http://zse.hr/default.aspx?id=51650
Ovo je otvoreno muljanje svih vas certifikatora , više ni ne skrivaju prevare
Osim toga napomeno mi je da vas upozorim kako kod graničnih vrijednosti certifikata, a uz pretpostavku da se Erste nije povukao s bida i aska, ZSE redovno ima problem s zaprimanjem vaših naloga. To često dovodi do činjenice da mnogi nisu izašli prije puknuća i mnogi ne uspiju kupiti najpovoljniju cijenu certifikata. ZSE kaže , naravno, da njima sve radi kako treba ( slažem se ) .
..
Osim toga napomeno mi je da vas upozorim kako kod graničnih vrijednosti certifikata, a uz pretpostavku da se Erste nije povukao s bida i aska, ZSE redovno ima problem s zaprimanjem vaših naloga. …
Znači tvoj frend je taj koji kupuje certifikate na samoj graničnoj pa se onda čudom čudi kako puši lovu? [emo_ooooo][emo_smijeh]
svašta…
Mecka, ajde se drži invertera i sl. tema tarota,
ovo napisano je ozbiljan propust naših institucije.
Erste banka je jučer svojevoljno negdje prije podne izmijenila cijene certifikata za 5% , a danas poslala dopis da će to napraviti od danas. Međutim oni su to napravili jučer, oštetile sve kupce certifikata i to je to, za sada.
Problem je što ZSE ne reagira i situacija traži prijavu.
Apsolutno se slazem.
Ovakva kriminalna situacija zahtijeva pod hitno ukidanje svih Erste certifikata dok se ne pojavi neki drugi fair provider….