ovo je sada na sp-u tko se nije skrio magarac je bio.
ja sam bio kratak, ali sam keširao sve prije zatvaranja. ne znam za vas, ali mi je preriskantno ostati preko vikenda jer trgujem samo preko zse-a pa ne volim nemoćno gledati iznenađenja na zatvaranju u americi.
kakva iskustva imate s parovima? ja razmišljam možda o long SPX/short DAX za iduči tjedan. inače mislim da bi za slijedeći tjedan najbolje bilo long DOW/short DAX. Ima li tko iskustva u takvim dvostrukim pozicijama.
Jel možda tko od kolega trži na drugim platformama, jel ima tko neku za preporučiti?
9260 lovimo odb
Obzirom na situaciju u okruženju bojim se da će ovaj put odbijanci biti puno niži osim ako se ne neke stvari radikalno ne promijene.[emo_namigusa]
Je li bilo već komentara oko ovoga i zna li netko kada to kreće?
Dobro jutro kolege. Jel netko radio novu analizu SPX i DAX-a? 🙂
Kakva su očekivanja ovaj tjedan? Ja sam danas prvi put odigrao na par long SP/short DAX. Računam na ludog Putina i Ukrajnu. Danas City ima rezultate i mislim da neće biti razočaravajući. Kako god bilo, mislim da je stvarno ovih dana najuputnije ulagati na visoku volatilnost tržišta.
Ovo(DAX) bi moglo već ovaj tjedan zaroniti ispod 9000pts.. pokušao sam na odbijancu daxa(cca oko 9260), nije se isplatilo.Samo short!
Ovo(DAX) bi moglo već ovaj tjedan zaroniti ispod 9000pts.. pokušao sam na odbijancu daxa(cca oko 9260), nije se isplatilo.Samo short!
Pohlepa je često jača od razuma[emo_smijeh]
Očekujete li ovaj tjedan zaron ispod 9000?
[/quote]
Nisam siguran. Ne znam šta bi u ovom trenutku bio trigger za long? Stavi graf…
darius @ to je bilo petak..trenutno nista pametno ,nemora se lovit svaki valić,tad ima vise pogresaka.
[/quote]
Nisam siguran. Ne znam šta bi u ovom trenutku bio trigger za long? Stavi graf…
[/quote]
Hm, nešto je ipak okinulo…[emo_namigusa]