Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislite li da je pad ispod 9000 na daxu zaista neizbježan, kao što se pisalo po nekim stranim forumima prošli tjedan?!
8500 ,za dalje cemo vidit

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

svakako bi danas trebao ići odbijanac na dax cca 941x i s&p 1840/1, ako ne propadne dublje ja ću probati loviti long val.

SSP6 i LSP6 su se opet križali. Zadnja 2 je bio lažnjak (na donjem dijelu trading rangea), da li je ovo treća sreća u proboju? [emo_smijeh]

Mislite li da je pad ispod 9000 na daxu zaista neizbježan, kao što se pisalo po nekim stranim forumima prošli tjedan?!
8500 ,za dalje cemo vidit
[/quote]

mislim da je 8850 prije nego 8500 ?

Za sada mršav odbijanac na daxu

SSP6 i LSP6 su se opet križali. Zadnja 2 je bio lažnjak (na donjem dijelu trading rangea), da li je ovo treća sreća u proboju? [emo_smijeh]
ne znam sto smatras pod “laznjak” ali po meni je cijeli ovaj izlet iznad 9500 laznjak ,btw ostao je gap na 9640 ,sve iznad toga je short poklon

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Za sada mršav odbijanac na daxu

nešto se kreće, 946x pa oprez

ne znam sto smatras pod "laznjak" ali po meni je cijeli ovaj izlet iznad 9500 laznjak ,btw ostao je gap na 9640 ,sve iznad toga je short poklon

Zadnjih par mjeseci pratim uglavnom SPX, DAX sam stavio po strani. Pod lažnjak sam mislio plesanje na rubu probijanja trading rangea zadnjih 50ak dana na donjoj granici (dakle, nastavak pada SPXa). Trenutno i dalje pleše po rubu, ali što dalje, veća je vjerojatnost nastavka pada.

Sad kreće i sezona izvješća u SAD, mislim da sam negdje jučer naletio na neke značajno niže procjene zarade banaka koje kreću među prvima. Vidjet ćemo…

ne znam sto smatras pod "laznjak" ali po meni je cijeli ovaj izlet iznad 9500 laznjak ,btw ostao je gap na 9640 ,sve iznad toga je short poklon

Zadnjih par mjeseci pratim uglavnom SPX, DAX sam stavio po strani. Pod lažnjak sam mislio plesanje na rubu probijanja trading rangea zadnjih 50ak dana na donjoj granici (dakle, nastavak pada SPXa). Trenutno i dalje pleše po rubu, ali što dalje, veća je vjerojatnost nastavka pada.

Sad kreće i sezona izvješća u SAD, mislim da sam negdje jučer naletio na neke značajno niže procjene zarade banaka koje kreću među prvima. Vidjet ćemo…
[/quote]tako je,,cekaju se banke za ozbiljniji(dugorajniji) short

uff kako volim ove najavljene odbijance na dax/s&p [emo_namigusa]
(iverter, koliko je to ono bodova? [emo_plazi])

@Mecka
Mislite li i dalje da će ovaj val ići do 961x?
Hvala!

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

@Mecka

Mislite li i dalje da će ovaj val ići do 961x?
Hvala!

A da, dok graf ne pokaže drugačije ja sam u longu.

New Report

Close