čega točno?
Na daxu sramežljivo izvirila glavica [emo_namigusa]
hopa, evo je u punoj veličini [emo_smijesak]
inverter jesi odradio stop loss ili misliš da je lažnjak u proboju?
inverter jesi odradio stop loss ili misliš da je lažnjak u proboju?
Kolege, što se to nočas dogodilo sa dionicom Google-a. Iskreno rećeno, takav pad ja još nisam vidio (sa cca 1140$ na 570$). Na svu sreću nemam tu dionicu.
Eh, a ja si razbijam glavu zato što je štekao Investor zadnjih pola sata, pa nisam pogodio današnji vrh na DAXu, nego kupio cca 2kn skuplje…….
A samo 1,5h kasnije, Nasdaq već na -2,5……[emo_vrtimise]
Sad me muči to što sam kupio mizernu količinu….
Trebalo je imat nos pa trpat ssp6 na 1899 (a moglo se – doduše samo na tren)…..
bilo je evidentno da se jako muče i da su minimalne šanse probaja 1900 (u ovoj rundi).
@kvart99
ima neki drugi razlog za ovakav pad osim što je normalno da konačno dođe do korekcije nakon duuuugog rasta?
@kvart99
Ja bih danas bio kupio SSP6 da sam imao s čime! Kupio sam po skupljoj cijeni prije. No nikad ne treba žaliti za propuštenim. U ovoj igri samo treba gledati naprijed i pokušati primijeniti naučeno u novoj situaciji. Sad je samo pitanje kad izaći iz SSP6, pa ponovno ući u long, pa opet u short, pa … (a možda treba mijenjati trend samo par puta godišnje, ali onda nema čara). I ono najteže, što ja osobno baš i ne uspijevam, treba isključiti samo dva osjećaja strah i pohlepu. Onda ostaje adrenalin i čista igra.
@kvart99
ima neki drugi razlog za ovakav pad osim što je normalno da konačno dođe do korekcije nakon duuuugog rasta?
A što drugo više treba osim što je sve bilo overbought do bola……činilo se samo Nasdaq na početku, ali izgleda da je i S&P krenuo isto malo jače dolje…..
Sad se popodne oglasio i Roubini (good timing [emo_smijeh]) i kaze da NE OČEKUJE korekciju veću od 10%…..[emo_vrtimise]
Nasdaq trenutno skoro na -3%……[emo_vrtimise]
A na RTL “slučajno” upravo ide Wall Street 2 – Money Never Sleeps…….[emo_smijeh]
Sad se popodne oglasio i Roubini (good timing [emo_smijeh]) i kaze da NE OČEKUJE korekciju veću od 10%…..[emo_vrtimise]
btw. ssp5 je nokautiran. na kolko je bila barijera? ,ES 201406 CME high 1892,50