Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dokle bi mogao DAX potegnuti? mogao bi short uskoro biti zanimljiv

možete mi brisati nick, ali ne možete obrisati istinu u raskrinkavanju forumskih drukera i navlakača!

@kosor1
Kolega Mecka je nešto spominjao.

Točan odgovor je...

dokle bi mogao DAX potegnuti? mogao bi short uskoro biti zanimljiv
tako je..short zona 9550-9650

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Gledam LSL7 nitko ne igra , a zarada je moguća od 400%. U teoriji naravno.
Ako ne pukne, LSL7 mogao bi na 21 Kn dok je sada 4,6 Kn. [emo_ooooo]

Gledam LSL7 nitko ne igra , a zarada je moguća od 400%. U teoriji naravno.
Ako ne pukne, LSL7 mogao bi na 21 Kn dok je sada 4,6 Kn. [emo_ooooo]

Prošli tjedan je ask bio 3,80 a bid 3,20/30 [emo_ooooo] pa ti igraj SL, a non stop te žulja spread [emo_zloban]
Još jednom ide test 19,6x osima ako ne ide [emo_plazi] (ako probije 19,95)

kako USA danas radi? po starome pa otvaraju u 15,30 ili su i oni prešli na ljetno vrijeme kao mi pa otvaraju u 14,30?

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

Oni su već odavno prešli na ljetno računanje vremena. Znači danas se izjednačujemo.

ako se zlato ne vrati u kanal i 126x dolazi u obzir
stavi taj kanal da vidimo
[/quote]

kanal krenuo nizbrdo [emo_namigusa]

Vodeći se postavkama margina Erste certifikata SDX8 indeks DAX je trebao doseći 10000 i nakon toga pasti. No, zbog Ukrajine to se nije dogodilo. SP500 je išao paralelno s DAX-om, ali je manje osjetljiv na događanja u Ukrajini. SSP5 je 21.3. zamalo puko, ali to će se desiti danas. Dakle danas pred kraj radnog vremena na ZSE treba kupiti SSP6 jer će danas SP500 preći 1887, ali odmah nakon toga danas i sutra nastaviti padati. Ova “Erste margin” analiza je neobvezna i temelji se samo na današnjem datumu – 1.4. Dakle sretan vam Dan omladinskih radnih akcija (za jugonostalgičare)!

ako se zlato ne vrati u kanal i 126x dolazi u obzir
stavi taj kanal da vidimo
[/quote]

kanal krenuo nizbrdo [emo_namigusa]
[/quote]graf ?

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mislim da dax prije ponedjeljka neće u korekciju , a do tada na ovim razinama…

Puno se priča o korekciji indexa i rastu metala, međutim da li se uzima u obzir što ako bude drugačije budući da sve visi o nit.

Silver ispod 19,30
Gold ispod 1200
Dax preko 9900
S&P preko 1900

? netko ?

New Report

Close