Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Očito je strah od UkR ucinio svoje, to se nije smjelo podcijeniti pogotovo kad je market tako visoko i trazi i manji povod za korekciju. No skola se placa 🙂

No pain no Game

Ne znam kako vi, ali ja vidim u dogledno vrijeme srebro na 23,846 $, a DAX 8500 ?
Naravno nafta na 95,715 $, ali prije toga moguća korekcija do 100,33 odnosno 102,63 $ ?

@roger
Točno to. I ja sam htio izaći i baš jer sam sumnjao da bi mogao biti potop (makar je bilo još dosta visoko) i nažalost kao što kolega farabunto kaže erste su se taman onda maknuli.
Da, lijepa pušilica.

Točan odgovor je...

ali morate priznati da se iz aviona vidjelo da ide ispod 9000 ?
Međutim , morate računati na činjenicu da vam Erste neće dozvolite max. zaradu, najviše dopušta 50% od plana odnosno točne procjene kretanja derivata. Ili ćete kasno kupiti ili kasno prodati, Erste za to ima radno vrijeme, dražbe i tehničke probleme na raspolaganju.

Neki dan vidjeli smo da osim 7 osigurača koje službeno imaju koriste se i isključivanjem struje svojeg servera kada im ne ide u prilog, a ZSE naravno to blagodari i sve oni lijepo zadovoljni .

Sada je koliko vidim situaciju na prekretnici, zlato i srebro mogu u nebo, a DAX i SP dolje, ali i ne mora biti , sve ovisi što su fondovi odlučili.
Situacije prema TA je jasna, ali prema FA nije.

kako ide postupak nakon sto je knock out certifikat?

Pa ti budi u daxu long….[emo_ooooo][emo_palacd]

nista ,samo short igra..sell in may je uranio [emo_namigusa]

Uf,da sam se išo zaigrati sa onim linijama al bi bio spušio. no,apsolutno si u pravu. marketi su očito topirali. ako pogledamo zlato, dno je po svemu bilo na 1200$ i od onda zlato laganini praši UP. pretpostavljam da je sam Soros podigao zlato sa 1200 na 1300. 🙂
[/quote] zlato sam ovdje pisao oko 1200 LONG LONG , dok je vecina (ne ovdje na pd) vristala ide to ispod 1000 ,,aha [emo_smijeh] evo zadnjih dana se ubiru plodovi ,moguce hladjenje

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

na mom pbz investoru ne vidim nijedan short bund.

tj tocnije vidim SBU2 ali se ne trguje s njim.

to je vjerojatno ovaj koji je riknuo:

14.03.2014: Knock-Out turbosa EGB-S-SBU2

Dana 13.03.2014. u 19:48 dotaknuta je (i probijena) barijera na EURO BUND FUTURE Turbo Short turbosu AT0000A10KW7 (EGB-S-SBU2). Sukladno time turbos je suspendiran iz trgovanja. Ex date je određen na 20.03.2014., dok je iznos za isplatu jednak 11,50 HRK.

ali na ersteovim stranicama treba bi biti jos dva a ja ne vidim nijedan od njih:

EURO BUND FUTURE
AT0000A16110 | – kratka 145,424 144,424 Otvoreni 67,73 HRK 15,80 16,30 17.03.2014
11:52

EURO BUND FUTURE
AT0000A16128 | – kratka 147,423 146,423 Otvoreni 34,83 HRK 31,10 31,60 17.03.2014
11:52

zna li netko u cemu je stos?

na investoru ih moras dodati sam (ako sam dobro razumio pitanje?)
jer na Vaš link … postoje dva aktivna EURO BUND FUTURE shorta

pogodilo u otpor, short do 134x?

gold short?

ne
[/quote]

kako za koga [emo_smijesak]
[/quote]

Još uvijek?
[/quote]
a da…otpor i dalje neokrznut
[/quote]

na investoru ih moras dodati sam (ako sam dobro razumio pitanje?)
jer na Vaš link … postoje dva aktivna EURO BUND FUTURE shorta

@mecka
prvi dan kad se uvede novi certifikat onda ih nema pod tagom “certifikati” nego ih moras dodati sam u svoju “standardnu” listu.

vec drugi dan ili najkasnije treci pojave se po difoltu unutar taga “certifikati”.

ipak never_the_less pokusao sam ih pronaci ova dva o kojima pricamo i dodati ih u svoju standardnu listu, ali ih ne prinalazi.

kao da ne postoje.

samo napomena da je lista “certifikati” hardkodirana i da se ne moze nista ni dodavati ni brisati iz nje.

a ti ih vidis preko svog brokera? koja im je oznaka? jesam li u pravu s pretpostavkom da je onaj EGB-S-SBU2 zapravo taj koji je riknuo prosli tjedan?

AT0000A16110 EGB-S-SBU4 ERSTE GROUP BANK AG/TURBOS SHORT EGB-S-SBU4 ZSE
AT0000A16128 EGB-S-SBU5 ERSTE GROUP BANK AG/TURBOS SHORT EGB-S-SBU5 ZSE

ova dva su vidljiva na investoru (ujedno i jedni short euro bund)

New Report

Close