Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

gold short?

ne
[/quote]

kako za koga [emo_smijesak]
[/quote]

Još uvijek?

Ode DAX u 3 pm. Ako se Njemačka odlučila uvesti sankcije Rusiji bojim se da će im se gospodarstvo urušiti na razine vremena Berlinskog zida. Nadam se da Njemci imaju rješenja za sljedeću zimu.

gold short?

ne
[/quote]

kako za koga [emo_smijesak]
[/quote]

Još uvijek?
[/quote]
a da…otpor i dalje neokrznut

jel ldx9 puca na 8750 ? ili je riknuo pa ga nema?

No pain no Game

jel ldx9 puca na 8750 ? ili je riknuo pa ga nema?

izvršna 8750
granična 9000
knock out

dax devetka odradjena..visegodisnja trend linija [emo_namigusa]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

supaČ, ostalo mi je 300 kom zarobljeno u longu, kud skdd isplacuje taj preostali iznos? na tekući ili brokerski racun?

No pain no Game

na rn za namiru

nista ,samo short igra..sell in may je uranio [emo_namigusa]

Uf,da sam se išo zaigrati sa onim linijama al bi bio spušio. no,apsolutno si u pravu. marketi su očito topirali. ako pogledamo zlato, dno je po svemu bilo na 1200$ i od onda zlato laganini praši UP. pretpostavljam da je sam Soros podigao zlato sa 1200 na 1300. 🙂

jos uvijek dijelim misljenje da ce wti prije na 90 nego ingra na 6 [emo_plazi]
zmajki oponiraj

? ni traga ni glasa

risk / reward ?

supaČ, ostalo mi je 300 kom zarobljeno u longu, kud skdd isplacuje taj preostali iznos? na tekući ili brokerski racun?

I meni je ostalo u longu nažalost. Koji je preostali iznos?
Ne bi htio opet o ersteu, ali ko je pratio, mogao je vidjeti da je OPET njihova potpora nestala taman kad je kliznulo, taman kad je trebao izaći za preko noći. Bez komentara jelda?

Točan odgovor je...

1=14,60, lijepa pušilica, i ja sam htio izaci u 16:28 pa nisam bas stigao a poslije sve otislo k vragu.

No pain no Game

New Report

Close