Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako netko trguje zlato,ovo pisem samo jedanput [emo_namigusa] ,,priprema za long

@inverter
slazem se ali mi se cini da ce ta pripremica trajati barem jos koji mjesec. dok zlato dodje ispod tisucice.

a onda…. uhhhhhhhhhhhhhhh!

zlato 1255 ,pokusaj long ,,stop 1245

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

1265 out..hvala lijepo 100 pip

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prerano, tek smo startali

Mr.Wiseguy@ ocekujem jos ping ponga dok ne krene kako treba ..

ostali indexi od -0,5% do -0,9%,a dax prkosi -0,14%
Vaš link …

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Jesu se službeno dogovorili ili ne?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

De facto da, de iure još ne (dogovor senatskih D i R treba i prihvatiti Senat, te Predstavnički dom i potpisati Obama).

A dogovor je da će se za 3 mjeseca – opet natezati [emo_smijeh]

za tri mjeseca opet ista situacija.

‘Američki Senat i Predstavnički dom usvojili su u srijedu navečer velikom većinom tekst kompromisa otkriven nekoliko sati ranije, nakon intenzivnih pregovora i tjedana parlamentarnih peripetija. Ministarstvu financija dopušteno je da posuđuje do 7. veljače a saveznu se državu financira do 15. siječnja.’

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

i..opet zlato raketa ..[emo_namigusa]

Geenday, 17.10.2013. u 10:21

i..opet zlato raketa .. [Namiguša]

da i?

free flow information

greeenday,,30 puta sam kupio i prodao od tada..glavna pozicija ceka malo vece razine za prodaju..
prati i djeluj

New Report

Close