Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

KOJI smo mi naivci kada kupujemo certifikate. Baš smo naivci.

Eto…a lijepo smo inverter i ja pred 8, odnosno 7 dana upozorili na moguć ovakav razvoj događaja…

Pogled na SPX od 2009 do danas… uz napomenu da je nakon crtanja ovog grafa dostignut target i peti put dotaknuta linija od 2010.

http://bbs.cobrasmarketview.com/download/file.php?id=51206&mode=view

Tony Dwyer na CNBCu upravo – our target for next year is 1955.

r.i.p. sdax [emo_beztona]

mi smo ipak zemlja slučaj

ssp2 jos 3-4 boda i puca..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pardon , ili je vezan za futures ? Barrier 1.737,150 USD
Barrier in % –
Barrier distance 12,45 USD?
futures trenutno 1725

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

kada sam prije mjesec dana rekao da spx moze i do 1800 u ovom valu, naveliko se raspravljalo na ovoj temi da je 1680 vrh i da treba otvoriti short poziciju, zivi bili pa vidjeli

Tony Dwyer na CNBCu upravo – our target for next year is 1955.
spx? ,aha ,cim krenu ovako bulaznit o targetima jasno je da je short blizu..

tri mega gapa
Vaš link …

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Izbori u njemačkoj su u nedjelju? Kakav efekt bi izborni rezultati mogli imati na DAX u ponedjeljak?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Koga zanima, ovdje može pratiti aktualno stanje:
http://wahl.tagesschau.de/wahlen/2013-09-22-BT-DE/wahlmonitor/index.shtml

Podsjećam, polovica se Bundestaga bira proporcionalno (stranke koje prijeđu 5% praga sudjeluju u podijeli 300 mandata).
Druga polovica bira se većinskim sustavom po izbornim jedinicama diljem Njemačke.

Bit će vrlo zanimljivo vidjeti kako će burze noćas/sutra prokomentirati ove rezultate…
Prema trenutnom stanju, CDU ima 297 mandata, a SPD, Zeleni i Ljevica (bivši SED + disidenti iz SPD-a oko La Fontainea) zajedno 301.
FDP je ispao iz Bundestaga, po prvi put nakon 1949.
Iako su SPD i Zeleni a priori odbijali mogućnost koaliranja s Ljevicom (no, to nikad nisu eksplicitno odbacili!), ovakva prilika se ne bi smjela propustiti – ako ovakav omjer zastupnika ostane – a što bi to značilo za stabilnost Njemačke, to je dobro pitanje…

New Report

Close