Potvrda mogu biti i AMERI koji su nakon +1,1% sad na +0,4%.
Rast se topi, samo je pitanje kad će krenuti crvene svijeće.
Trenutno čekam priliku da se natrpam dobro shortijem.
Inače uzeo sam 50kom shorta po 40,xx kn al sam kratio
poziciju jer imam stop loss.
Preporučujem svima STOP LOSS postaviti na 7-8% da ne bi bilo plakanja.
Potvrda mogu biti i AMERI koji su nakon +1,1% sad na +0,4%.
Rast se topi, samo je pitanje kad će krenuti crvene svijeće.
Trenutno čekam priliku da se natrpam dobro shortijem.
Inače uzeo sam 50kom shorta po 40,xx kn al sam kratio
poziciju jer imam stop loss.
Preporučujem svima STOP LOSS postaviti na 7-8% da ne bi bilo plakanja.
Sada vidim da imamo i SDX5 , ali već je pukao
Međutim gdje krenuti u short ili long, pitanje je sada. Hoće li short dovoljno odraditi da se isplati ?
Kolega Zmajki ja nemam niti LONG niti SHORT, al itekako se planiram uključiti u SHORT nekih 500-600kom.
Moje viđenje je danas mali pad, vjerovatno mrljavljenje i sutra, a potom finalna svijeća i rast do 8730 nakon čega će uslijediti EXTRA BRZA promjena i padanje do min. 8320, a po meni i dublje. [emo_smijeh]
Kolega Zmajki ja nemam niti LONG niti SHORT, al itekako se planiram uključiti u SHORT nekih 500-600kom.
Moje viđenje je danas mali pad, vjerovatno mrljavljenje i sutra, a potom finalna svijeća i rast do 8730 nakon čega će uslijediti EXTRA BRZA promjena i padanje do min. 8320, a po meni i dublje. [emo_smijeh]
Dosta moguće. Ali treba promatrati još oko Sirije. To me više brine.
dobro je netko jucer pokratio sdx4 ,preko 4 k komada ,i danasd se vratio u spx short 22000 ,ispravna odluka ako je nokaut malo dalje [emo_palacg]
pobjeda A.M. i dax je na 8800
kad su ono izbori?
Kako je inverter već napomenuo, DAX je u bullish trendu,pa je prema tome dokup shorta put u propast. Današnjih 140-ak tisuća kuna prometa na dax shortu upućuje da će netko nastradati. No,ono što mi nije jasno jest uopće ideja da se kupuje short daxa??? OK, ako se već kalkuliralo sa napadom na Siriju,valjalo je sačekat da to krene,a ne kockarski tipovat na tu soluciju.Stiče se dojam da certifikatima trguju isključivo kockari,a ukoliko tome jest tako onda definitivno razumijem ideju plasiranja certifikata pod krinkom ulaganja. Ljudi nikako da se nauče pameti. :rolleyes: