Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kad se na zse otvori šort nafte mi trebamo preći u long. tzv. besplatno korištenje njihove ta koja se je do sad pokazala dobrom.

who dares, wins

MM na SHT1 ?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Ima li tko iskustva sa “ABC Markets”? Dobio sam njihovu ponudu,išao čekirat stranice i fakat postoje 🙂
Vidim da imaju čak i podršku za HR jezik,no ono što ne znam jest gdje se de facto otvara račun, vani ili u nas, plus nemam pojma je li to muljatorska firma ili su ozbiljni?

P.S. Sorry ak je bilo pitanje.

Ima li tko iskustva sa "ABC Markets"? Dobio sam njihovu ponudu,išao čekirat stranice i fakat postoje 🙂
Vidim da imaju čak i podršku za HR jezik,no ono što ne znam jest gdje se de facto otvara račun, vani ili u nas, plus nemam pojma je li to muljatorska firma ili su ozbiljni?

P.S. Sorry ak je bilo pitanje.

nude veliki profit, ako radiš za njih http://abcmarkets.co/hr/trazite-posao/

ali o sebi ne žele ništa reći na web-u

Danas će opet biti prilike za zaraditi – na SP, zlatu, možda i nafti.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Jesu li ovi lopovi gdje objavili kad će vratiti ostatak novca od puknutog certifikata TSWL?

Jesu li ovi lopovi gdje objavili kad će vratiti ostatak novca od puknutog certifikata TSWL?

nisu ali zato nude novi izazov od 31.07. SWL3

ima li netko iskusn da zna da li egipćani moraju biti na miru do 02.08.,hvala

nude novi izazov od 31.07. SWL3

Baš su “dragi”….nude ga tek nakon što je nafta pala 4-5 dolara…neka trguju sami sa sobom kad su tako “fer” prema trejderima.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

ježi ga kolega, nudit će i LWL2 od istog dana, pa eto…

Obavijest: Knock-Out certifikata EGB-S-TSWL

Dana 19.07.2013. u 13:31 dotaknuta je (i probijena) barijera na WTI LIGHT SWEET TS certifikatu AT0000A0X970 (EGB-S-TSWL). Sukladno time certifikat je suspendiran iz trgovanja. Ex date je određen na 26.07.2013., dok je iznos za isplatu jednak 24,73 HRK.

ma nabijem ih ja na q svaki puta puknu certifikat i onda deset dana nista meni vec treci certifikat izbijen na granicnoj vrijednosti nebi vise pipnuo pa da je jack pot u pitanju

mi smo ipak zemlja slučaj

New Report

Close