Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ali trenutno mi je vise u fokusu Dalekovod long 🙂

bit će bolji short DLKV na 10 kn [emo_palacg]

ali trenutno mi je vise u fokusu Dalekovod long 🙂

bit će bolji short DLKV na 10 kn [emo_palacg]
[/quote]

moze i to 🙂 a onda opet u long na kunu….

@inverter

sta cemo sa shortovima?

zlato? dax? ….. nesto drugo? 🙂

Okinulo mi SP short na 1693. Target 1676 ili trailing stop, što prije naleti.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Gotov short. Sad čekam naftu.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

@therion short na SP?

netko je odradio SDX3 na ZSE u pola sata..
ali netko tko se boji drzati certifikate u portfelju da se cak i ohlade malo 🙂

Da, odmah iznad posta o mom izlasku je post o mom ulasku u SP. Zamo što sam izašao mrvicu prije targeta jer je linija targeta bila uzlazna, pa ju je dotaklo ranije. A sada, da li je to to ili ide još, nebitno kad sam postigao što sam si zacrtao.

na ZSE još uvijek nema shorta na naftu jer se MM izgleda boji gubitka na trgovanju s njime…garant će ga izdati kad nafta padne ispod 100 dolara, možda tek na 95…. tako da padaju u vodu tvrdnje da MM na ZSE zarađuje na samoj proviziji trgovanja cerifikatima nego mu je prava i glavna zarada na razlici K/P cijene certifikata [emo_palacd]

još uvijek short nafta, moja preporuka za 8 mjesec short natgas, danas ako eia izvještaj bude oko mid 40 bcf, biti ce dobra prilika za otvaranje short pozicije. poz

još uvijek short nafta, moja preporuka za 8 mjesec short natgas, danas ako eia izvještaj bude oko mid 40 bcf, biti ce dobra prilika za otvaranje short pozicije. poz

ma kad sam jos na ZSE a tu nema shorta na naftu.

ali vec kad tipkam jedno pitanje za vas koji ste na forexu?
zaboravio sam da li je vec pisano o tome:

nafta je 24 sata open.. od pon ne znam cca ponoci pa do petka cca 10 sati navecer cini mi se.
da li se na forexu moze trgovati cijelo to vrijeme ili i tamo ima neko dnevno radno vrijeme za zadavnje i storniranje naloga?

dax mi se cini long.. da se vraca di je bio jucer.

ali ne mogu ga sada uzimati zadnjih 15 min trgovanja a onda gledati i plakati veceras i sutra ujutro ako sto krene krivo 🙁

ali vec kad tipkam jedno pitanje za vas koji ste na forexu?
zaboravio sam da li je vec pisano o tome:

nafta je 24 sata open.. od pon ne znam cca ponoci pa do petka cca 10 sati navecer cini mi se.
da li se na forexu moze trgovati cijelo to vrijeme ili i tamo ima neko dnevno radno vrijeme za zadavnje i storniranje naloga?

Nafta je open cca 23 sata. Mala pauza negdje oko 23h do ponoći ili ponoć do jedan, ne znam više, drukčija za SP, zlato, valute. Ostalo vrijeme se može raditi sve.

New Report

Close