Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Wall Street Journal kaže da je max bio 108,28 Light Crude, a Brent Crude 108,93

sjecam se da je vec bilo izronilo ovo isto pitanje na nekom drugom certifikatu ranije.

a zbilja cu pisati ersteu da se ocituje u koju gledalicu on gleda i da nam provajda link na istu.

Zna li netko na koliko kuna “puca” TSWL? Ovako od oka izgleda mi da bi to moglo biti iznad 20 kn?

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

brent i wti su se skoro uravnali tako da ni sam ne znam šta bi u vezi toga rekao.[emo_zacudjen]

who dares, wins

Svi se guraju TSWL a očito je da će puknuti vjerojatno već danas…

Svi se guraju TSWL a očito je da će puknuti vjerojatno već danas…

prije bih rekao da svi iskaču…jer pitanje je kad će MM nestati a onda..[emo_ooooo]

volio bih da sam u krivu.

Puca li TSWL na 108,31 ili ne? Jer na više stranica danas piše da se trguje cijenom iznad te?!?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Ostali smo i bez posljednjeg shorta na naftu. Sad mi se čini long na Daxu dosta izvjestan do 8500

Jos uvijek nerazumijevanje osnova glede nafte, daklem isto kao i kod dax-a ne postoji neka prava vrijednost postoji vise instrumenata i vise ugovora i svaki ima svoju vrijednost koja je prava za njega….

Tko ne moze shvatiti ni kojim instrumentom trguje mozda ne bi trebao ni trgovati, ali to je moje osobno misljenje, a ja i nisam bas previse bistar….
Glede nafte, September 2013 (CLU13) vrh za danas 108,32 ako to pomaze

Ako uhvatim vremena nabacim koji graf za vikend…

Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

ima li još koji aktivni short na naftu na ZSE ili je sve popucalo? [emo_zacudjen]

zlato na 1315.. nafta riknula… jos da dax dodje do 8500..

moram priznat da je inverter sve pogodio.

svaka cast!

DAX luduje, nema što! Dokup shorta..

Točan odgovor je...

New Report

Close