Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

10 bodova na zlatu je vrlo dobar trejd, pritom ne mislim na mikro lot [emo_namigusa]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Hehehe. Točno.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Na zlatu se samo treba držati padajućeg trenda i ne raditi sa velikim polugama i nema greške. Kladim se isključivo na pad zlata i ostavljam trejdove otvorene po 2 tjedna ako treba i mislim da nisam imao još niti jedan feler. Nafta je već dosta kompliciranija a njemci su priča za sebe. Uvijek idu kontra logike…

nafta ascending triangle ,,109-110 target ako ne zayebe isto laznjak

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nafta u samo par dana narasla preko 10 Dolara .

Mene upravo okinulo, target 109,90.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

http://www.investing.com/analysis/nymex-wti-light-crude:-negative-outlook-175911

Je, je. Da se čitanjem raznoraznih internet prognoza može zaraditi, svi bismo bili puni para.

Zadnja rečenica je najbolja: “Immediate resistance at last week’s high of 107.15/45 could hold the topside for a selling opportunity with stops above 107.75”.

Selling opportunity je bio, ali i stop above je isto bio. [emo_smijesak]

Crude Oil Futures – Sep 13 (CLU3)
ovdje se je već desio rollover. meni je 21.og tj. već sutra veče.
blizu smo nekih sumnjivih razina pa bumo vidli…

who dares, wins

EGB-S-TSWL
ode još jedan cert. sa liste.

zar si sumnjao..u nokaut

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Na mojoj gledalici nafta je dotakla 108,180, a za nokaut je potrebno 108,310 ???

New Report

Close