Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja ga isto snimam, ali tek cekam potvrdu trokuta. Da ne bi bilo da sad prodje dolje.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

1282 linija trenda , 1276 stop

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja ga isto snimam, ali tek cekam potvrdu trokuta. Da ne bi bilo da sad prodje dolje.
RAKETAAAAAA [emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

nije lose inverter. odsad cu te slusat 🙂

jedino sto ja ovo ne bi nazvao trokut, nego jarbol 🙂

Na kom je to timeframe-u? Ja ocito gledam u krivi graf. [emo_smijeh]

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Na kom je to timeframe-u? Ja ocito gledam u krivi graf. [emo_smijeh]
[/quote]1h 30m svejedno

I koja ti je onda linija trenda na 1282? Donja? Ništa mi tu nije jasno. [emo_smijesak] Ako može jedan mini-graf samo s tim trokutom, bio bih zahvalan. Može i na PM ako ostaješ pri tome da ovdje više ne daješ grafove.

O ovome ja pričam…

jesi ga pronasao ? nema veze ovo sad,,raketa se naplatila..

Nisam pronašao. Zato i pitam.

klasicni laznjak proboj

Zato ja uvijek, a pogotovo na zlatu, gdje ovo nije prvi put, imam dosta tolerancije za točku uleta. A onda mi je okinulo sell stop na drugoj strani i sad čekam do kud ide.

New Report

Close