Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja se kladio u naftu short, mislim da je pitanje trenutka kad će malo žešće opaliti dolje osim ako se ne zakomplicira nešto u međuvremenu.

Ja cekam zlato short na 1276, a naftu short jos od petka, ali sad je skala malo vise – na 104.6. Srebro za sada po planu.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Sve pozicije otvorene. Nadam se da ovo nije reversal nego samo malo neckanje medvjeda.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

otvorio short nafta, za metale mi je prerano.

na ovoj cijeni i ja sutra u nafta short. ako ostane ovakva manje-vise.

ali gotovo da ne moram ni napominjati da ce sutra u 10 biti 104 pa mi je prenisko ili 107,xx pa mi je vec preblizu pucanja za ulaz.

vidjeno i dozivljeno vec nekoliko puta 🙂

@therion
nemoj me opet spotati zasto ne trgujem na drugim trzistima…
sve vec znam 🙂

Nafta stop loss, zlato/srebro se još drži.

@kibic
ljepše je ovdje kad si slobodan k’o ptičica. [emo_smijesak]

Ali moram priznati da sam danas promašio “ceo fudbal”.

Sutra je novi dan.

Danas oko 11 DAX bi se konačno mogao jače pokrenuti u jednom ili drugom smjeru, ovisno o podacima koji će doći…

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

I mene je nafta iznenadila jučer poslije 15 ali još nisam zatvorio short. Sad sam u dilemi, brine me barijera na 108.xx? S druge strane sve se čini da se formira neki dvostruki – trostruki vrh i da bi mogla pasti.

Ja sam, kako to obicno biva, pronasao novi trokut [emo_smijeh] i vec me okinuo long. Sad cekam na povrat ulozenog u stop-loss jucer. [emo_smijesak]

a ja sam usao u naftu short kao sto sam jucer i obecao.

pa cemo vidit kako ce to zavrsiti.

Zelim ti da izdrzis u minusu do mog targeta pa onda kad ja trzim, da dodje do tvoga short targeta. [emo_smijeh]

New Report

Close