Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako bi se to desilo ulaz u šort na 104 ti ne daje nikakvu zaradu danas pa bi morao ostati u toj poziciju preko vikenda. šort nafta preko vikenda ni je zdrav sport. pukne bomba, otvori se sa golemim gapom i ajmeeeee.

who dares, wins

Pa to imaš pravo, ali naftom se trguje još 3 sata. Ako probije 104 u roku od sat vremena, može se iskoristiti val.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

short od 107 -105 ,zasto 107 ..odgovor je u prijasnjim postovima objasnjeno grafovima…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

I završio je još jedan trgovinski tjedan. Nadam se da ste tržili nešto. Drugi tjedan krećemo u nove pobjede.

P.S. Inverter, 107-105 je trebalo značiti da si ušao na 107, a izašao na 105 ili ti je to zona ulaska?

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

therion@ tako je , out sve..osim dax long..8059 , trailing stop na sigurnoj udaljenosti

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dobro si to odradio. Tvoji sad već legendarni, mali trejdovi od po 100-200 pipsa.

Ja sam možda prerano izašao iz zlata (nešto se malo okrenulo, tko zna), ali sam u SP unutra, čekam T/P na 1682 boda. Uletio na 1641. Sve sam se nećkao da li da danas izađem tako blizu, a tako daleko, ali rekoh – stick to the rules. [emo_smijesak]

BTW, nisam u DAX-u, ali pratim. Po meni target je oko 8320. Svakako uz neki oblik trailing stop-a.

Ugodan vikend.

U SAD-u se počinje žestoko kritizirati FED zbog labave monetarne politike. Očito je da su Ameri na putu zdravog oporavka, a fronta protiv labave monentarne politike sve je šira (čak i u samom FED-u). Iako, uskoro bi inflacija mogla doći na red. I skupa nafta podgrijava inflaciju, odnosno rast cijena. FED će možda i prije nego se najvljivalo morati krenuti s dizanjem kamatnih stopa. Medeki bi mogli ponovno u prvi plan. Do kraja kolovoza očekujem nešto u tom smjeru.

(ovo nije nagovor na kupnju i(li) prodaju vrijednosnih papira)

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Do kolovoza još 3-4 puta provrtim gore-dolje. [emo_smijeh]

A tek do kraja…

Usao short srebro na 19.85, da ne ispadne da samo pricam kad je sve gotovo u plusu.

SILVER‏ (Spot) intraday: the bias remains bullish.
Pivot: 19.40

Our preference: LONG positions above 19.4 with 20.28 & 20.65 in sight.

Alternative scenario: The downside penetration of 19.4 will call for a slide towards 19 & 18.7.

Comment: intraday support around 19.4

Trend: ST Ltd downside; MT Bearish

Key levels Comment

21.35** Fib retracement (61.8%)
20.65** Fib retracement (50%)
20.28*** Fib retracement (38.2%)
19.78 Last
19.4*** Intraday pivot point
19** Intraday support
18.7** Intraday support

who dares, wins

Ajde da vidimo. [emo_smijesak]

pokusavam uci na naftu short ali mi ne uspijeva. nece me skupiti ovaj put.

da je radno vrijeme od 9 bilo bi me skupilo.

New Report

Close