Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dax short…. ali cini mi se da ima jaki momentum prema gore….

Jos cekati pravi trenutak.

aha ,short pa dokup jos 500 bodova,,to je ta strategija ?
[/quote]

a koja je tvoja strategija? ne kupovati nista nego kometirati trgovanje drugih?

jeli to ta?

Je li to nafta okrenula pred moj short ili samo malo cima, pa stize na short pred vikend?

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

ništa za sad. čak se i 110$ pominje. možda treba pričekati rolover pa tek onda šort.

who dares, wins

@therion

i ja to kibiciram ali cini mi se da je nafta opasnija od daxica. ne znam.

nekako mi se cini da je dax sigurniji short ako jos malo trzne gore nego nafta.
nafte se cak bojim i pucanja u ovom valu.

i ovaj dan – dan i pol sto je nafta padala nisam osjetio neku snagu.
premlako je padalo to. ono kao da nece 🙂

a svaki pa i mali trzaj prema gore je ono brz i zestok.

ništa za sad. čak se i 110$ pominje. možda treba pričekati rolover pa tek onda šort.

verdi sjećam se da se na 8x spominjalo 6x pa…

što ćemo sa daxom, hoće preko linije ili …?

verdi sjećam se da se na 8x spominjalo 6x pa…

što ćemo sa daxom, hoće preko linije ili …?
[/quote]

a di mu je linija mecka? na koliko?

[/quote]

jeli to ta?

[/quote]samo pitam , vecina ih je izgorilo sa tom strategijom,,vise niti ne pisu ovdje ..pa samo pitam do koliko vrijednosti daxa ces dokupljivati ? 8500-9000? bas cu malo pratit tvoje dokupe ,kad je bio prvi dokup?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

dax ne pratim pretjerano ali evo od brokera prvi target 8290. što se nafte tiče ni sam nisam pametan pa sam se malo prebacio u valute i zeru mirnije spavam. 104$ treba probiti da bi bila šort ali čisto sumnjam da će se to danas desiti. za to mi se nešto onaj rolover mota po glavi. sjećam se jednog od prije koji mjesec kad su ju zatukli. samo što je puno njih koji se spremaju u šort pa bi tu moglo biti svega i svačega.

who dares, wins

EGB-S-LHT1
jel pukao ovaj na prometu od 9,75kn ?[emo_beztona]

who dares, wins

[/quote]

jeli to ta?

[/quote]samo pitam , vecina ih je izgorilo sa tom strategijom,,vise niti ne pisu ovdje ..pa samo pitam do koliko vrijednosti daxa ces dokupljivati ? 8500-9000? bas cu malo pratit tvoje dokupe ,kad je bio prvi dokup?
[/quote]

pristojno si pitao pa cu ti pristojno i odgovoriti.

izgorio sam jednom sa tom strategijom i to onda kad je puknuo onaj dax short na 8250. i to podosta izgorio.

a u 10-ak drugih slucajeva kad bi mnogi stop-loss-ali sam nadokupio i svaki put se vratilo da sam na koncu bio u plusu. 10%, 15%, 20%…..
istina puno manje nego taj jedan put kad sam izgubio.

a sto se tice ovog sada ulaska u dax short nista ne nadokupljujem jer jos nisam ni usao.
ali evo neki plan mi je uci prvi put preko 8250 ali samo ako vidim da rast gubi silinu a ne ako probije tih 8250 ko beba zvacku.
pa kasnije ovisno o kretanju nadokupiti ali ne odmah do recimo 8300, tu nista tu cekam.
nadokupio bih tek ako bih jos dalje ralo prema nekim razinama ali opet ne ako se preblizu priblizi pucanju.
onda vise nema smisla nadokupljivati jer je stvar prakticno gotova.

… 104$ treba probiti da bi bila šort ali čisto sumnjam da će se to danas desiti…

A ja ga bas tu cekam. [emo_smijeh] I to danas.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

New Report

Close