Iako se ne odnosi na ovaj rast nafte, više je nego dobar pokazatelj u kakvom okruženju zapravo trgujemo….i onda neka mi netko objasni koja TA je mogla predvidjeti ovakav razvoj događaja?
http://static.oglasnik.hr/clanak/broker-pijan-isao-kupovati-naftu-i-podigao-joj-cijenu-na-rekordnu,535
a mi se onda čudimo i nikako ne možemo naći razloge za rast ili pad…
Stvarno nisam očekivao da će me SP i zlato dočekat jutros u ovolikom plusu. SP čekam na 1675, a zlato na visokih, ali ne i nedostižnih 1310. Na pola puta smo. Ču-ču! 🙂
P.S. Da ne bi ispalo sve sjajno, kako to obično biva na forumu, prvo sam na zlatu uletio u short na donjoj liniji. Spušio na stop-lossu i ukrcao long vlakić na gornjoj.
Ovaj trenutno short na nafti gotovo sigurno će puknuti, treba nam pod hitno novi jer očekujem berem privremenu korekciju između 108-110.
Na koliko ćete tržiti dax? Ne bi htio prerano izaći.
Ovaj trenutno short na nafti gotovo sigurno će puknuti,
Hm, vidjet ćemo…izgleda da se naftna balončina počinje ispuhivati…
Ja sam ovaj put naftu propustio, ali ju cekam na shortu, brzo ce to.
Zato na SP/gold uzivam.
Ja sam ovaj put naftu propustio, ali ju cekam na shortu, brzo ce to.
Zato na SP/gold uzivam.
Short nikako. Ali imam neka svoja pravila kojih se drzim bez obzira na moguci profit. Tako da na 1678 izlazim (+ par bodova ako dostigne u malo duzem razdoblju).
USA podaci su lošiji od očekivanja…hoće li biti reakcije na burzi?
USA podaci su lošiji od očekivanja…hoće li biti reakcije na burzi?
Short nikako. Ali imam neka svoja pravila kojih se drzim bez obzira na moguci profit. Tako da na 1678 izlazim (+ par bodova ako dostigne u malo duzem razdoblju).
možemo znati koja ja ta metoda, možda i koji graf, da i nama krene ?