Ima li tko ideju dokle bi ovi mogli napumpati naftu? Raste kao da su zatrpali Sueski kana?? [emo_zacudjen]
Ima li tko ideju dokle bi ovi mogli napumpati naftu? Raste kao da su zatrpali Sueski kana?? [emo_zacudjen]
ne znam. isto pitanje smo si postavljali iz dana u dan onda kad je onda DAX bio riknuo na 8250.
i iz dana u dan se cudom cudili.. a on nikako da stane.
nekako mi sve baca na isti scenarij ovdje.
s tim da je po meni nafta jos apstraktniji pojam od nekog burzovnog indexa.
Ja nemam nikakvu ideju. Ali znam da kad krene dolje, čekam ju na izlazu iz donjeg kanala za short. Dakle tek na nekih 103 shortam. Ja na ovaj način imam najbolji uspjeh od svih strategija koje sam probao.
Crude Oil (Aug 13) intraday: the bias remains bullish.
Pivot: 103.20
Our preference: LONG positions above 103.2 with 106 & 106.85 in sight.
Alternative scenario: The downside penetration of 103.2 will call for a slide towards 102 & 100.5.
Comment: the immediate trend remains up and the momentum is strong.
Trend: ST Bullish; MT Bullish
Key levels Comment
107.8** Fib projection
106.85** Fib projection
106** Fib projection
105.26 Last
103.2** Intraday pivot point
102*** Intraday support
100.5** Intraday support
Alternative scenario: The downside penetration of 103.2 will call for a slide towards 102 & 100.5.
Eto vidiš, kao da su mene slušali: 🙂
obrazac godine 2013 ..[emo_namigusa]
dax moguce i trecega odradjuje..pozdrav
Kako volim kad sve poludi. 🙂
odlican dan ,ako se poslozi par tehnickih stvari ,,bude dax -spx visoko visoko..jos
već vidim da slijedi nova slučajnost, tj. naftu će garant dići preko 108 tako da pukne i TSWL…. [emo_smijeh]
gismund@ LWL1 je smrdio na 40-60 kn ? di on puca? [emo_namigusa]
tata ben je sve malo razbucao medjede [emo_smijeh][emo_namigusa]
Stvarno nisam očekivao da će me SP i zlato dočekat jutros u ovolikom plusu. SP čekam na 1675, a zlato na visokih, ali ne i nedostižnih 1310. Na pola puta smo. Ču-ču! 🙂
P.S. Da ne bi ispalo sve sjajno, kako to obično biva na forumu, prvo sam na zlatu uletio u short na donjoj liniji. Spušio na stop-lossu i ukrcao long vlakić na gornjoj.