Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na 108,52 $

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

spread 2,10kn

Najbolje ponude EGB-S-LDX1

Kupnja Cijena
20.000 94,50

Cijena Prodaja
96,60 20.000

[emo_ooooo] Pa to je više od 2 posto!!! Uz takve uvjete i da imaš kristalnu kuglu nemožeš zaradit!

Ja plaćam oko 0,1%
[/quote]
i ovo je puno. 10 centi. ja plaćam 4 ili 6 po noći ili na dane izvješća.

who dares, wins

Mnogi certifikati se ukidaju s 30.09.13. !!!

Mnogi certifikati se ukidaju s 30.09.13. !!!
nek ukinu sve..ekipa shortera je osisana podvila rep i otisla..
neka uvedu short selling zse dionica ,tu bi bilo novog materijala za sisanje,,,[emo_ooooo]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

zmajki što kažeš za naftu short? [emo_plazi]

zmajki što kažeš za naftu short? [emo_plazi]
tebi je short od 100$ koliko vidim, nista short za sada,nije ti to zse da rast traje 1 dan i bjezanija jer sutra vise nema kupaca..[emo_namigusa]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Ja sam zadovoljan s dosegnutim targetom od 103,6 na nafti. Ali ništa od shorta dok se ne odradi neki obrazac.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

ništa se ne komentira kretanje daxa, u petak -2,5%, a danas +2,3%[emo_beztona]

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Ja sam zadovoljan s dosegnutim targetom od 103,6 na nafti. Ali ništa od shorta dok se ne odradi neki obrazac.
odradjuje se obrazac desc. broad . wedge ,uzgleda da je taj brazac u modi ove godine…target cca 107 $

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ništa se ne komentira kretanje daxa, u petak -2,5%, a danas +2,3%[emo_beztona]

odradio sam vec dva vala 78xx-8000 u posljednjih 10 dana.
sad bi po toj logici trebao uci u short po treci put.

ali ovaj put mi je malo sumnjiv pa cu jos pricekati za treci ulaz.

imam dojam da bi ovaj put dax-ic mogao probiti 8000.

a nakon toga mi je oko opet na njemu. na shortu naravno.

SP je već odradio pattern i proboj za target 1670, a onda ni DAX-u ne gine proboj 8035, prema targetu 8170. Ali dobar stop-loss glavu čuva.

New Report

Close