DAX po planu. Da li je to to ili sad mini korekcija gore pa jos dublje?
DAX po planu. Da li je to to ili sad mini korekcija gore pa jos dublje?
izgleda da će to ovisi o razvoju događaja u Egiptu, cijeni nafte etc…
Izgleda da će naftu napucati toliko da pukne i TSWL? ili bi to ipak bilo pretjerano? [emo_zacudjen]
S druge strane, zanimljivo kako je nestao MM sa shorta nafte, ali je i dalje na longu nafte?? Što se boji da ne kupimo short sad kad je pao ili što??
S druge strane, zanimljivo kako je nestao MM sa shorta nafte, ali je i dalje na longu nafte?? Što se boji da ne kupimo short sad kad je pao ili što??
Obično je to najbolji pokazatelj da je nešto na vrhu ili dnu. MM redovno u tim trenucima nestaje, a mislim da izvrši dodatni pritisak. U ovom slučaju pretpostavljam da MM želi izvršiti pritisak ( paniku ) na prodaju svih jučer i prijašnjih dana kupljenih short certifikata nafte kako bi ulagači pisali gubitak, odnosno MM dobitak u otkupu jučer i prije prodanih short certifikata .
farabuto…i MM nekad pogriješi naročito ako se sjetimo kako je nestao na DAX cca 7550 a isti je onda odradio tisuću bodova rasta, i da nestao je sa longa 😉
E, ali možda nije htio da još više ljudi ode u long.
Ja nekako ovako vidim DAX. Po meni linija rastućeg trenda je obranjena i ovo sve skupa je jedna malo ozbiljnija korekcija. Sad po meni ide test na cca 8150 pa ako se linija korekcije probije možemo u nove pobjede, a ako ne, onda onda opet test potpore…
Meni se cini da se iscrtava obrnuti cup&handle, pocevsi od 22.4. Ako ovih dana nastavi prema dolje, to je to. Potencijalni target onda je i do 1000 bodova nize. Jest da mi je to malo nestvarno, ali i na 7200 je bilo nestvarno da to ide jos gore.
spread 2,10kn
Najbolje ponude EGB-S-LDX1
Kupnja Cijena
20.000 94,50
Cijena Prodaja
96,60 20.000
Meni se cini da se iscrtava obrnuti cup&handle, pocevsi od 22.4. Ako ovih dana nastavi prema dolje, to je to. Potencijalni target onda je i do 1000 bodova nize. Jest da mi je to malo nestvarno, ali i na 7200 je bilo nestvarno da to ide jos gore.
Danas je zanimljivo da jaku kočnicu drži Commerzbank i ne da gore. Slično i jučer. Ostalo se jako zeleni.
spread 2,10kn
Najbolje ponude EGB-S-LDX1
Kupnja Cijena
20.000 94,50
Cijena Prodaja
96,60 20.000
[emo_ooooo] Pa to je više od 2 posto!!! Uz takve uvjete i da imaš kristalnu kuglu nemožeš zaradit!
Ja plaćam oko 0,1%