Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mecka, mislio sam samo na jučerašnje trgovanje, jer skoro sva kupljena količina
ispod 68 je prodana iznad 73

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

btw dax bi danas trebao ljubiti 7840 [emo_namigusa]

Mislim da bi to moglo i 50 bodova nize, barem. Sudeci po tocki gdje je probilo na dolje. Ali sve je to rekla-kazala. [emo_smijeh]

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Therion, kibi dabi ovako il onako [emo_smijeh]
neka se spx posklizne ispod 1611 pa će bit belaja.
ajd živjeli idem nekaj drugo raditi.
pozdrav

Tako je. DAX je probio svoj klin, ali cekaju oni da i SP probije svoj pa da u duetu odskrolaju.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Sve je to kockanje. Svaka informacija je u svakom trenutku u cijeni a tehnička analiza može objasniti bilo koji rasplet. Uvijek možemo nactati graf koji ok izgleda ovisno na kojoj skali gledamo a oscilatore također možemo složiti kako nam odgovara…

još malo pa short nafta ulazi u fokus

Koji reversal SP-a na otvaranju.

napumpali naftu na 100 dolara, mogla bi sutra i do 102 [emo_ooooo]

ima jedno 10tak dana da nafti i ne pipam. promašio sam sve što se je dalo promašiti. hebo TA kad ona šeta 2$ gore, dole. sa svake gudro se treba povremeno skinutu pa tako i s nafte.

who dares, wins

imaš li netko info zašto nafta ovako raste, evo je sad na preko 101 USD?!?

Zbog situacije u Egiptu…
Frka zbog mogućeg zatvaranja Sueskog kanala…
Mislim da će uskoro strmo dolje…

Koji reversal SP-a na otvaranju.

a tek zakucavanje na kraju…načeli su obruč a danas čitav koš ide u prah

da da…naftara je pri vrhu [emo_smijesak]

New Report

Close