Tehnički, imamo veći padajući trend, nagli pad prije prije 10-ak dana i naravno korekciju nakon toga koja još traje. Po meni je sad moglo doći do nastavka velikog trenda. Osim toga jučer i danas imamo velike sjene prema gore na dnevnim svijećama što također ukazuje na mogućnost okreta.
TP mi je na 7500 jer se radi o lijepom okruglom broju na kojem bi moglo doći do borbe, a u travnju je u toj zoni došlo do velikog okreta.
Fundamentalno, situacija nije bajna niti u Njemačkoj a u Europi pogotovo. Sad kad više nema neizvjesnosti oko odluke FED-a, pažnja se mora usmjerit negdje drugdje, a Europa je idealan kandidat. Kada se počne opet pričat o problemima u EU, ode DAX zajedno sa svima ostalima dolje.
Nekakav sigurno, makar kao katalizator za razne igrice.
danas solidna lova upumpana u LDX2 a njemci nikako da se odluče kud bi krenuli. Nekako mi čini na nema više snage za dolje kad se sve zeleni i da kad krenu ide dax lano gore 200-250 bodova…
Kad i ako SP probije uzlazni klin, DAX-ić bi ga opet mogao slijediti, a onda target barem 8230.
A ako probije prema dolje, onda DAX na oko 7700?
danas solidna lova upumpana u LDX2 a njemci nikako da se odluče kud bi krenuli. Nekako mi čini na nema više snage za dolje kad se sve zeleni i da kad krenu ide dax lano gore 200-250 bodova…
na otvaranju će se ta lova u ldx2 solidno otopiti
di su MM ,godisnji?
nokla, kupovalo su i na 5x itd…digresija je bila na graditeljev post jučerašnje kupnje ldx2 i da dax može samo gore jer ne može dolje [emo_smijesak]
btw dax bi danas trebao ljubiti 7840 [emo_namigusa]
meni nije jasno[emo_smijeh]
Lijepo sam Vam rekao CRVENO.
Pa pionirske marame (crvene9 Vam šaljem već dva tjedna.[emo_namigusa]
Već prije 6. mjeseci sam najavio ARMAGEDON oko 20.6.2013.[emo_palacd]
početak godišnjih.
i Vis te mi neki medvjedi. Ovo je bila izjavna rečenica.
A SAD kad smo ušli u EU ode DAXIć u provaliju.
Treba im neki razlog da jaaaaaaaaaako padnu.
Kak su ih Ameri zeznuli Hrvati su odličan razLOG.[emo_namigusa]
Hrvati su navek za sve krivi, samo im se to mora i dokazati.
lp,[emo_cool] meni nije jasno[emo_smijeh]