Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nevjerojatno, u zadnim minutama srušili su DAX na samo 7800 bodova…kao da je njemačko gospodarstvo pred krahom?!? [emo_beztona]
sorry ali pogubljen si u prostoru i vremenu..nevalja vam kad je preko 8000 ,,nevalja vam sad na 7800 ..koliko valja?
[/quote]

ajde ne lupetaj, uopće ne govorim o razinama DAX.-a, govorim kako se namjerno gura cerifikat prema pucanju u zadnjim sekundama trgovanja i to je valjda već 4. ili 5. za redom (pred par dana skoro u cent je puklo srebro)…koja je logika bila nedavno za pumpanje DAX-a na 8525 gdje je opet srušen (short) certifikat, da bi 15 minuta potom DAX bio zatučen 50 bodova niže, a drugi dan još 200 bodova ispod!?!
nitko me više neće uvjeriti da je to neviđen niz pukih slučajnosti već sam uvjeren da se to odrađuje planski! [emo_palacd]
[/quote]da ali vi i dalje upadate u mrezu i igrate kontra,,,[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

jel ostao koji long dax? [emo_zacudjen]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Lijepa korekcija na DAX-u. Možda ga danas shortam. TP na 1500.

Misli lokalno, djeluj globalno!

[emo_ooooo]?

koji ti je target, donji?

vrijednost krajem 2008.g[emo_zacudjen]
Vaš link …

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

[/quote]

Ispravak, mislio sam na 7500. To mi je target.

Misli lokalno, djeluj globalno!

citajuci temu unatrag ,,to izgleda ovako nekako ..[emo_namigusa]

Ne vidim na temelju cega.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

i ja se pitam otkud ti 7500? graf,objasnjenje ?

[/quote]
[/quote]

sljedeći put u padu dax ide do 7300 – 7250, vidjet ćemo kad će to biti…

@Mecka
long prodati na 8150-8170?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close