oba srebra izbijena?!
ko je tu lud
Pazi slučajnosti, LSL1 je valjda u cent pao baš dokle je trebalo da pukne….
[/quote]
A što je najgore, i jest slučajnost, jer nitko normalan na svijetu srebrom ne trguje na ovakvim certifikatima nego na spot tržištu, pa onda nema potrebe gurat cijenu samo da bi se izbili certifikati.
[/quote] ti si neki lovac na vjerojatnosti i slucajnosti…pa receno je da treba radit samo kontra erstea i profit je zajamcen
Ide to još malo dolje. Na paniku.
Dolazi im na naplatu ono luđačko pumpanje indexa…kad se sjetim onog silovanja DAX-a nedavno na 8550 [emo_zloban]… pad se gadno zalaufao, pitanje je gdje će stati???
p.s. da li je donijeta odluka na ZSE da od 01.07.2013. počinju od 09,15 i završavaju u 16,30 ili je to bila samo ideja??
triba UVESTI CERTIFAKT I SHORTAT pomu i kukumare od KSST short a s duvanom od HRDH ići na long
jer ljudi vole pušit tijekom cile godine , a cure vole kukumare
Duvan na long je po meni dobitna kombinacija. Zamisli kakav bi to bio sinergijski ucinak da recimo HRDH kupe staklenike i pocmu dole uzgajat domacu skiju u 3 turnusa. Svi oni milijuni kvadrata zemljista sta sad stoje neiskoristeni bi konacno stavili u proizvodnu funkciju, povecali bi se prihodi staklenicima bar 3-4 puta,HRDH dobiva jeftin materijal. Mislim po meni win-win situacija.
najavljeni ljetni ARMAGEDON[emo_palacd]
SOLSTICIJ će ubrzo biti najjači
Baš me zanima do kuda pada DAX-ić.
7.000 prvi otpor
Lp, meddedi[emo_namigusa]