Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

oba srebra izbijena?!
ko je tu lud

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

oba srebra izbijena?!
ko je tu lud

Pazi slučajnosti, LSL1 je valjda u cent pao baš dokle je trebalo da pukne….

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

razguzili su ove indexe, hvala bradonja [emo_novac]

free flow information

oba srebra izbijena?!
ko je tu lud

[/quote]

A što je najgore, i jest slučajnost, jer nitko normalan na svijetu srebrom ne trguje na ovakvim certifikatima nego na spot tržištu, pa onda nema potrebe gurat cijenu samo da bi se izbili certifikati.

Misli lokalno, djeluj globalno!

oba srebra izbijena?!
ko je tu lud

[/quote] ti si neki lovac na vjerojatnosti i slucajnosti…pa receno je da treba radit samo kontra erstea i profit je zajamcen

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

hoćemo loga malo ili će ga ovi preko bare zapapriti do bola?

free flow information

Ide to još malo dolje. Na paniku.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Dolazi im na naplatu ono luđačko pumpanje indexa…kad se sjetim onog silovanja DAX-a nedavno na 8550 [emo_zloban]… pad se gadno zalaufao, pitanje je gdje će stati???

p.s. da li je donijeta odluka na ZSE da od 01.07.2013. počinju od 09,15 i završavaju u 16,30 ili je to bila samo ideja??

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

triba UVESTI CERTIFAKT I SHORTAT pomu i kukumare od KSST short a s duvanom od HRDH ići na long
jer ljudi vole pušit tijekom cile godine , a cure vole kukumare

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Duvan na long je po meni dobitna kombinacija. Zamisli kakav bi to bio sinergijski ucinak da recimo HRDH kupe staklenike i pocmu dole uzgajat domacu skiju u 3 turnusa. Svi oni milijuni kvadrata zemljista sta sad stoje neiskoristeni bi konacno stavili u proizvodnu funkciju, povecali bi se prihodi staklenicima bar 3-4 puta,HRDH dobiva jeftin materijal. Mislim po meni win-win situacija.

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

najavljeni ljetni ARMAGEDON[emo_palacd]

SOLSTICIJ će ubrzo biti najjači

Baš me zanima do kuda pada DAX-ić.

7.000 prvi otpor

Lp, meddedi[emo_namigusa]

[b]do zadnjeg novčića[/b] [b]Lijep kao BOG AC[/b]

izgleda da dobro delaju certifikati na telekom

(cijena certifikata se miče kako se stavlja nalog na bid/ask neovosno o provedenoj kupoprodaji???? [emo_ooooo])+

HAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHA

New Report

Close