DAX ludilo se nastavlja, SDX2 nije daleko od nokauta pa vjerojatno već pripremaju novi turbo short SDX3 [emo_smijeh]
mislio sam na futures kad je dax oko 21 sati skočio oko 70 bodova u par minuta,a ovih 5,33 miljardi eura je u radnom vremenu daxa a tada je bio još ispod 8400
[/quote]
dax bi mogao jos do 849x..onda ladjenje…al…
svasta je moguce kod ovog ORKESTRA
DAX ludilo se nastavlja, SDX2 nije daleko od nokauta pa vjerojatno već pripremaju novi turbo short SDX3 [emo_smijeh]
Ne vjerujem da će izdati još jedan DAX Short,ili ako ga izdaju opet će mu barijera bit na 50-100 bodova od trenutne vrijednosti. No,vidim da su danas shorteri preskočili dokup DAX shorta,ajde barem nisu udvostručili vrlo izgledan gubitak u sljedećih par dana. Usput, zlato se približava vrlo zanimljivoj razini,na 1300 bodova je 50% ritrejsment rasta od 2009. godine. mislim da bi se tu trebao dogoditi malo ozbiljniji odbijanac ako ne i preokret u uzlazni trend zlata. Samo da ne probije barijeru certifikata na 1250$.
ako će procijeniti da mogu zaraditi izdat će novi SDX za naše šortere
Koji je ovo dan za redom da DAX raste, 10-i? Za ne vjerovati….
U biti ne raste danas, ali i da je narasao, bio bi to treći dan. Ovako ima svaka dva-tri dana malo pauze i mala crna svijeća. Ali od 21.04. je u uzlaznom trendu.
Zlato krenulo u ofenzivu? Uletio u long nakon pullback-a čisto na feeling. Trailing stop pa dok ide, ide.
Trailing stop aktiviran, 35% u 45 minuta. Nije loše. Vratio i nadoknadio višestruko što me sinoć EURJPY stop-lossao.
idemo probati spx sell 1666 [emo_naivan]