e moji šorteri
ekipa malo uranila ja cekam 8400-8450 prije toga nikako a i onda je upitno
umene još u portfelju znači ništa još od novčića
ekipa malo uranila ja cekam 8400-8450 prije toga nikako a i onda je upitno
[/quote]
Eh, a gdje su one priče “nećemo prije 8480”? Opet se zaiebavate sa novcima, 240K prometa na DAX shortu. Rekao bih da je na dnevnom grafu DAX-a nekakav bearish klin,no ako DAX ode preko 8420, ništa od klina i 99% da probija barijeru certifikata na 8525. Po meni je makar trebalo sačekat za vidjet što je s klinom. isuse….
prejaki ste shorteri..odmah 250 k unutra…prvi dan…[emo_palacg]
nije majka muju klela sto se kockao ,nego sto se isao vadit..
prejaki ste shorteri..odmah 250 k unutra…prvi dan…[emo_palacg]
nije majka muju klela sto se kockao ,nego sto se isao vadit..
Nisam jos uletio danas ali se debelo razmisljam izmedju dax shorta i ingre 🙂
Nisam ni sam pametan di ce teci med i mlijeko od to dvoje…. 🙂
Ingra je i meni čak zanimljiva na ovoj cijeni ovisi šta ce i dali ce se dogovorit imam dosta velik broj obveznica od ingre pa pratim taj slučaj pa ce vjeroatno njih konventirati u dionice prepostavljam,ingra dugove ima skoro samo kod banaka pa oni nece prodavati novo dobivene udjele em ce se smanjit i kamatni trošak koji sad iznosi tocno godisnji gubitak tako da bi nakon toga mogli bit čak i na nuli
poruka moderatoru ajde pusti post je da nema veze sa certifikatima ali je ingra slicna certifikatu sa polugom od negdje 20
hebeš dan ako ne možeš uzeti bar 100$ i to na jako malo angažiran kapital. ja se motao cijeli dan oko kuće i radio svašta ali reko da mi ne prođe dan uzalud drmeći samo na onom ernt i eto naftica long DOBITKOM 36.88%. zse je dno dna za onoga koji ovo svlada.