Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a gle oni mogu postavit granice kako hoce vjeroatno su ovakve granicne postavili oko vaznih tehničkih razina kao na dax da bi certifikat što duže prezivili što njima ide u korist oni nemaju nikakvu korist od puknuca u zadnjih tjedan dana od kad nema short daxa su sigurno izgubili par milja na spredovima

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

mozda nisam se dobro izrazio…vas nekolicina bi vjeroajtno i dalje dokupljivali i zaglibili do jaja…da nije bilo nokauta..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

mozda nisam se dobro izrazio…vas nekolicina bi vjeroajtno i dalje dokupljivali i zaglibili do jaja…da nije bilo nokauta..

da. a ovako nismo zaglibili? 🙂

salu na stranu, u pravu si. nokaut bi upravo tome trebao i sluziti.
ali ne samo da spasava nas da ne zaglibimo…
nego da spasava i izdavatelja certifikata da ne zaglibi jer bi on barem teoretski trebao pratiti svaku nasu transakciju sa svojim novcima.

zato se i zove hedge fond.

leti leti leti …………
PTICA
hehehehhe

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

za 10. min objave pa da vidimo kud i kako.

who dares, wins

leti leti leti …………
PTICA
hehehehhe
kratko je trajalo

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

riješio naftu long danas 10% kao daytrejd ja zadovoljan

Zatišje pred buru? Mislim na temu. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Zatišje pred buru? Mislim na temu. 🙂
njusim topiranje marketa…suska se da nema vise QE

Sad je pitanje dali je ovaj put ok shortat dax na ovim razinama jedino me brine knockout koji je preblizu je da tehničkih ok postavljen jer 8500 je velika razina

je li sjela kome isplata za TSDX jer je navodno trebala biti jučer? nisam do sad imao iskustva s nokautom certifikata pa ne znam točno kako to ide i koliko se čeka? tko to isplaćuje, da li rade automatski ili treba slati zahtjev?
thanx na odgovoru

Jučer su isplatili pa će vjerojatno danas sjesti

New Report

Close