a gle oni mogu postavit granice kako hoce vjeroatno su ovakve granicne postavili oko vaznih tehničkih razina kao na dax da bi certifikat što duže prezivili što njima ide u korist oni nemaju nikakvu korist od puknuca u zadnjih tjedan dana od kad nema short daxa su sigurno izgubili par milja na spredovima
mozda nisam se dobro izrazio…vas nekolicina bi vjeroajtno i dalje dokupljivali i zaglibili do jaja…da nije bilo nokauta..
mozda nisam se dobro izrazio…vas nekolicina bi vjeroajtno i dalje dokupljivali i zaglibili do jaja…da nije bilo nokauta..
da. a ovako nismo zaglibili? 🙂
salu na stranu, u pravu si. nokaut bi upravo tome trebao i sluziti.
ali ne samo da spasava nas da ne zaglibimo…
nego da spasava i izdavatelja certifikata da ne zaglibi jer bi on barem teoretski trebao pratiti svaku nasu transakciju sa svojim novcima.
zato se i zove hedge fond.
leti leti leti …………
PTICA
hehehehhe
Zatišje pred buru? Mislim na temu. 🙂
Zatišje pred buru? Mislim na temu. 🙂
Sad je pitanje dali je ovaj put ok shortat dax na ovim razinama jedino me brine knockout koji je preblizu je da tehničkih ok postavljen jer 8500 je velika razina
je li sjela kome isplata za TSDX jer je navodno trebala biti jučer? nisam do sad imao iskustva s nokautom certifikata pa ne znam točno kako to ide i koliko se čeka? tko to isplaćuje, da li rade automatski ili treba slati zahtjev?
thanx na odgovoru