short knockout postavljen na 8525 da nebi puko prije nego se pojavi,ovdje je poluga oko 30 već na početku
short knockout postavljen na 8525 da nebi puko prije nego se pojavi,ovdje je poluga oko 30 već na početku
di pise pancho? hahaha pa to je 2% odmah na pocetku! 🙂 ti nisu normalni!
a nista bojkotirat cemo to.. neka stave neki posteni certifikat.
ili neka ne stavljaju nista. ako misle da smo bas zadnji naivci…..
ovo ce puknut definitivno sa ovim se niti ja neću igrat jedino možda kao daytrejd isti dan kupit i prodat,ajde barem smo dobili dva nova korisna certifikata na srebro.
imaš na stranicama od zse već su postavili uvjete novih cerfikata čak su produžili ¨rok trajanja¨ na 4mj. 2014 koji short nece doživit sigurno
ma nemoj ni daytrade.. samo im dajes vjetar u jedra i podrzavas njihov lopovluk.
idemo bojkotirati to. neka stave nesto normalno i fer.
@pancho
ma nemoj ni daytrade.. samo im dajes vjetar u jedra i podrzavas njihov lopovluk.
idemo bojkotirati to. neka stave nesto normalno i fer.
a čuj bit ce lijepa poluga mislim mozda na oko 8400-8450 uletit za sitne pare,mislim da idu na uvrštavanje takozvanih mini-turbo certifikata baš za daytrejdere sa ogromnom polugom od oko 50 ako bude bio ok spread bi se dalo zaradit ali vidjet cemo u petak na šta ce to ličit dali se isplati
Spread nikad neće biti kao kod ino-brokera. Plus provizija ZSE-a i tvog brokera.
poluga je tu nebitna.
to je floskula i navlakusa da je poluga protuteza riziku.
kao jest da je rizik velik jer vam certifikat puca na 1%, ali zato vam dajemo i veliku polugu ako krene u pravom smjeru. pa je to ta neka protuteza.
ista ta poluga je i ako krene u krivom smjeru. dapace jos i veca jer se povecava.
i di je onda protuteza kad krene u krivom smjeru?
kombinacija od dva faktora: vrlo blizu pucanje i ogromna poluga koja jos k tome postaje sve veca i veca.
koji je u tom slucaju faktor meni u prilog?
oba gori od goreg…..
ja već sad vidim da će na srebru biti jako veselo. sa velikim oduševljenjem ću to popratiti [emo_palacg]
a čuj bit ce lijepa poluga mislim mozda na oko 8400-8450 uletit za sitne pare,mislim da idu na uvrštavanje takozvanih mini-turbo certifikata baš za daytrejdere sa ogromnom polugom od oko 50 ako bude bio ok spread bi se dalo zaradit ali vidjet cemo u petak na šta ce to ličit dali se isplati
[/quote]
8430-40 svakako probat