Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za one koji žele znati više 😀 u petak stižu nova 3 certifikata:
SDX2, te srebro L/S

Imaš neki link da pogledamo? [emo_smijesak]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

evo, našao sam i ja http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/2ZTg09gtySXaHX5EcFYmSQ==.pdf

Tko zna po koliko kuna će startati?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

vidli da pao promet na certifikatim drastično.
sad neka uz sdx2 ubace i neki bi-turbo shrot pa da se oept možemo igrati na zse [emo_palacg]

Samo da DAX ne potone prije petka [emo_namigusa]

Opa super dolaze nove igračke srebro će bit zanimljivo

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Evo dax turbo long je na 100kn. Kad se sjetim da sam ga prodao po 50…a dosta sam ga imaoooo. UŽASSSSS

moglo se jučer i danas kupiti LDX2 ispod 95, i sutra prodati po 105

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/wOW5xLN8xfEMHMUiCjJNJA==.pdf

evo novih igracka

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

znači počinje novi krug ruleta ili bolje reći zida smrti (kojeg će se sjećati stariji forumaši)

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

pazite da ne bude i trece sisanje na shortu ..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Ja čekam short na 8500 prije ne

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

SP odradio planirano, USDCAD na dobrom putu, zlato i nafta podbacili. Glavno da je konačni saldo u profitu.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

New Report

Close