Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Meni miriše na “ne talasaj” dok ne probije trokut. 🙂

Može i gore i dolje.

Ja volim malo, ali sigurno. Tj. sigurnije nego kockanje.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

šta je život bez kockanja 🙂

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

naftu ne pratim sad,,jer sad voza sirija ,predivlje …bavim se sa zlatom i spx ..dax je zasad topirao..nek se paca…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dosada 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

EUR/USD- IHS Moglo bi to prema 1,20.[emo_ooooo]

Dobro primjećeno. Ali predugoročno rađen pattern za moj stil. 🙂

Ne znam koliko trgujete valutama, ali na USDCAD je jedan mali trokutić koji bi mogao potegnuti do 1,0020 ako probije 1,0080.

Naftu isto škicam short. Ako probije 94,7 – target 92,7.

Uzmite sa zrnom soli. Samo ideja koju sami morate potvrditi.

Jutro svima.

Ipak je dobro ne se kockati. I USDCAD i nafta došli do doljnje linije trenda i okrenuli. Čekam proboj prema gore.

Jutro svima.

Ipak je dobro ne se kockati. I USDCAD i nafta došli do doljnje linije trenda i okrenuli. Čekam proboj prema gore.

za valute,,gbp-chf i cad -chf , samo long igra i pozitivan swap, u tijeku velika promjena trenda..i naravno eur-chf ,balon zvan chf ide na ispuhivanje…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Jutro svima.

još uvijek su šort oboje. bar za sad.

who dares, wins

Evo Usdcad probio sjeverno. Zlato po meni do 1410.

Za one koji žele znati više 😀 u petak stižu nova 3 certifikata:
SDX2, te srebro L/S

New Report

Close