Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sad ćemo pratiti ako se počinje raditi novi trokut.
imamo moguci d,b wedge na zlatu ,1470 gornja linija kljucna,zatvaranje ipak imamo iznad 1440 petak ,lp

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Da, gledajući od 01.05., ali ja na ovim relativno velikim polugama ipak gledam kratkoročnije – ulaz-izlaz u roku odmah. 🙂

Naravno da bi bila puno bolja moguća zarada na duži rok, ali onda i SL treba biti malo labaviji, a to ne želim jer mi daje preveliki gubitak u odnosu na ono što sam spreman prihvatiti.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

i naravno dax klizi šorta nema i tako nas ošišalo po drugi puta [emo_mrgud]

mi smo ipak zemlja slučaj

i naravno dax klizi šorta nema i tako nas ošišalo po drugi puta [emo_mrgud]

Da, zanimljivo kako su u ponudi čak 3 longa na DAX, a ne žele izdati nove shorteve na DAX jer znaju da će nakon ovakvog rasta biti jaki pad! Toliko o poštenom trgovanju koje omogućavaju ulagačima!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

gismund@ sisanju nema kraja…cekaj da bottomiraju (ako vec nisu) hr dionice pa kad uvedu shortanje crobex sastavnica ..pa da vidis belaja onda

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Pogledajte film “Assault on Wall street”. Film ko film,gledljiv je,ali ono što je važno za nas male invesitore jest priča o zaštitaru koji je spušio svu lovu na bankarskim papirićima bez pokrića, a još je važniji razgovor na kraju filma, između njega i predsjednika uprave fonda,banke,whatever, kad mu ovaj u lice saspe istinu o bogatima i siromašnima, rockefellerima i bijelom smeću. Certifikati su samo jedan u nizu papirića koji zloporabe kockarsku strast u nama,stoga ako već ne možete odolit kockanju radite to sa tisuću kuna,kupite 10 certifikata i igrajte se,ne dajte menadžerčićima da se kočopere u skupim autima na račun vaše teško stečene love.

koja dosada danas baš fali short dax ili neki long sa velikom polugom ovako nema ništa za trejdat i nafta postala dosada nikako da padne

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Nafta na cekanju. SP probio mali padajuci trokut i ocekujem ga na oko 1640 +- bod. Mali kratki long. Vidjet cemo.

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

ovaj dax izgleda ide prema 8500 teško da ovo netko može zaustavit odrade mini korekciju kao danas i onda opet imaju lufta za dalje gore isti sistem kao zadnji 20 dana

pancho66@ korekcije se rade intraday ..pa opet jaka kupnja..taman kad se vecina navikne na to..ide druga igra..
zlato mi smrdi na long samo nek se ovaj obrazac odvije kako treba…bit ce tu 100 dolara up

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

pancho66@ korekcije se rade intraday ..pa opet jaka kupnja..taman kad se vecina navikne na to..ide druga igra..
zlato mi smrdi na long samo nek se ovaj obrazac odvije kako treba…bit ce tu 100 dolara up

da to sam i mislio da se rade korekcije intraday

šta misliš za naftu meni miriše na short

New Report

Close