Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

obrisao sam post između. znači imao je jutros long ideju i onda mu je na jednom palo na pamet da bi moglo biti i šort. na gore napisano vrijeme cca +2h dodati. e sad usporedi jedno drugo i treće i eto te u parama [emo_smijesak]

who dares, wins

treća sreća. valja ovo ipak trijezan raditi. [emo_smijeh]

who dares, wins

Kao da je mene pitao. 😀

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

treća sreća. valja ovo ipak trijezan raditi. [emo_smijeh]

nevalja ništa trijezan radit ja si svako jutro prije otvaranja zse-a počastim bocom jackdanielsa vjeroatno mi je i zato palo napamet šortat dax sa 50000kn [emo_vrtimise]

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

cekajte ,,zlato long ili short onda ? [emo_smijesak]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

prije podne je bilo jedno onda popodne drugo. hebeš karakter koji ni je labilan. ja sam juče čisto iz fore kopiro jednog lika (automatsko kopiranje njegovih nalog promjenjljivo u količini novca. stavio limit 100$) i lik je od 5 naloga na jednom valutnom paru čisto egzotičnom za mene ali za njega ne jer je zadnjih 50 trejdova sve pogodio. evo rezultat.
DOBITKOM 64.70%
DOBITKOM 77.28%
DOBITKOM 71.99%
DOBITKOM 58.58%
5. nalog mu je trenutno u gubitku ali što je naj gore neki treći lik je od mene prepisao ono što sam ja prepisao od ovoga i još lapio moja dva naloga na švicarcu.
DOBITKOM 27.45%
DOBITKOM 12.01%
na kraju krajeva suma sumarum svi dobri. ovaj je meni danas na 100$ donio više od 15$ da sad ne idem u tančine. količine novca koje želite uložiti su ne ograničene. naravno mogući gubitci isto.

who dares, wins

Inverter, ja naravno nemam pojma da li je zlato long ili short. Ja uletim u trend nakon proboja po nekim mojim trokutima, kanalima i sl. Koji ponekad nisu nacrtani po PS-u. APP – ako prođe, prođe. 🙂

Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.

Therion@ ja sam long ovdje, stop malo ispod 1440 ..dax se cini ima volju odradit wedge do kraja

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

inverter
vis kaj pricam
imas okk TA al ne vjerujes ni sam u to…
di ti je SL?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

DAX

8328.80 +66.25 (+0.80%)

evo o ovome sam pricao jucer kad sam spominjao svrhu barijera na turbincima i zasto postoje…

jedino sto je kod nas problem da nakon pucanja nema drugog takvog certifikata nego je to bio jedan jedini.

dali se negdje moze vidjeti koliko je certifikata sada izbijeno?
ja sto gledam na finanzennet vidim nova 3 nockouta

http://zertifikat.finanzen.net/knockouts/basiswertsuchergebnis?isin=DE0008469008

ps
Sukladno obavijesti zaprimljene od Izdavatelja obavještavamo Vas da će za Turbo certifikat DAX Short oznake: EGB-S-TSDX, izdavatelja Erste Group Bank AG preostala vrijednost biti isplaćena dana 16.05.2013.g. u iznosu 18,92 HRK po certifikatu a agent isplate biti će SKDD.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

SL je sastavni dio MM-a jer nema tu vjerovanja u TA nego samo veca ili manja vjerojatnost i onda ako trziste okrene izadjesi i cekas neki novi ulet. Zato svi i puse jer nema SL-a.

New Report

Close