pancho66@ dobri tehnicari u erste..i to je bio jedini short..a ruku na srce ..dali su i 3 long certifikata..i to na vrijeme
mogli bi čak ok proći ako sutra bude u minusu jer mislim da erste nece stić danas zatvorit poziciju pa ce vjeroatno morat sutra pa mozda dobijemo i preko 20kn po certifikatu
kad budem bio idući put u Beču častim ekipu iz erstea sa ručkom za ovakvo postavljanje granice svaka čast skidam kapu [emo_palacg]
brzo ce oni opet stavit short na daxu isto tako su napravili na zlatu za par dana novi certifikati vjeroatno ce i novi long stavit na ovom je postala mala poluga
kaj nije neki wedge pokazivao sto bodova vise?
Ja samo kažem da si govorio o jednom targetu ušao na drugom
Ja samo kažem da si govorio o jednom targetu ušao na drugom
Pamtim samo sretne dane.
Zabilježiti da se nedrzis svojih targeta jer nevjerujesu njih…
😉
kad budem bio idući put u Beču častim ekipu iz erstea sa ručkom za ovakvo postavljanje granice svaka čast skidam kapu [emo_palacg]
da su stavili granicu za TSDX na 8350 i do nje bi sutra nagurali DAX jer očito da se ne radi o slučajnosti nego je to guranje danas u zadnjim minutama do 8250 izvedeno s očitom namjerom pucanja TSDX-a!
Pamtim samo sretne dane.
Zabilježiti da se nedrzis svojih targeta jer nevjerujesu njih…
😉
da su stavili granicu za TSDX na 8350 i do nje bi sutra nagurali DAX jer očito da se ne radi o slučajnosti nego je to guranje danas u zadnjim minutama do 8250 izvedeno s očitom namjerom pucanja TSDX-a!
[/quote]
loris/mida je odavno sve prukljuvao i javno obznanio [emo_palacg]
vjerujem da će se vratiti pisanju jer je vrlo osebujan gospodin bez presedana.
ps. kaj ćemo sad, neeeeema turbo shrota više..dva loša ubiše Miloša [emo_namigusa]