Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

izgleda da je još jedan dan preživljen,sutra ce biti zabavno ako sutra nebude u minusu onda stvarno neznam nakon naglog rasta od 10% bi bio red za neku korekciju barem 100 bodova došli su do 8200 i nadam se da su zadovoljni dosta certifikata su izbacili ovim potezom ovih dana

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Ovo je moj posljednji post i želim se sa svima pozdraviti;

Sve forumaše koje sam prozvao ili nespretno okarakterizirao, trenutkom bijesa, molim za oprost, te svima želim sreću i uspjeh.
Jednostavno nemam se čime ponositi kroz moja ulaganja na ZSE i vrijeme da kažem dosta .

Glavu gore moji dragi forumaši uvijek postoji Day after tomorrow.

Svako dobro svima

( Moderatori, hvala na vašem vremenu i suradnji)

Mida [emo_palacg] sretno !

Mida uživaj ! [emo_smijesak]

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

Kolega Mida što je bilo bilo je … sutra je novi dan … uzmite par dana odmora od ovog ludila ali nemojte zaboraviti ovu skupu školu ako se vratite
Sretno !

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@mida,

srdačan pozdrav i sve najbolje ti želim u poslu ma kojim se bavio. ja ću i dalje virnuti malko na poslovni da vidim što ljudi pišu,jer ovdje se uvijek ima što naučiti,pluis mislim kako bi bila šteta da se topik o certifikatima ugasi, čisto zbog toga što ovdje prebiva jedan mali broj ljudi koji se zbilja razumije u TA i burze općenito,neovisno o sporadičnim nesuglasicama.

Ovo je moj posljednji post i želim se sa svima pozdraviti;

Sve forumaše koje sam prozvao ili nespretno okarakterizirao, trenutkom bijesa, molim za oprost, te svima želim sreću i uspjeh.
Jednostavno nemam se čime ponositi kroz moja ulaganja na ZSE i vrijeme da kažem dosta .

Glavu gore moji dragi forumaši uvijek postoji Day after tomorrow.

Svako dobro svima

Zasto je tvoj posljednji post mida?

U tsdx-u si koji je pred pucanjem pa si se demoralizirao?

Ako ce ti biti ista lakse i ja sam isto. I mnogi smo od nas tu.

Cijenili smo tvoje postove i osobno smatram da su jedni od rijetkih koji su bili iskreni i otvoreni. A i dobri su bili puno puta pogodjeni taman u metu.

Moje osobno misljenje o certifikatima a i inace o trgovanju putem TA sa hvatanjem trenda, brzom kupi-prodaj shemom koja je po meni zapravo i uzrok cijele svjetske krize i svih balona kao sto je sada ovaj na daxu, to je tema za sebe i ne bih sada duzio o tome. Nisu bez razloga certifikati u USA zabranjeni.

@mida ovaj put se izgubilo, slijedeci put ce se dobiti, to su samo novci :-).

http://www.seebiz.eu/dax-nezaustavljivo-raste-iako-nijemci-dionicama-bas-i-ne-vjeruju/ar-63389/

A kog to briga…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

http://www.seebiz.eu/dax-nezaustavljivo-raste-iako-nijemci-dionicama-bas-i-ne-vjeruju/ar-63389/

A kog to briga…

a bas tako..novinari su tu da piskaraju ,i ne stavljaju lovu iza svojih tvrdnji..

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=676563
Ja neznam o kojoj oni krizi pričaju..

Ukratko

“Ovo nije kriza eura, nego ekonomska i financijska kriza u pojedinim zemljama koje dijele istu valutu te stoga utječu na eurozonu kao cjelinu. Euro ostaje vjerodostojna, stabilna i snažna valuta”,  rekao je predsjednik EK.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

@caccone

problem nije u dionicama. dionice su ok. ponavljam se vec…

to je investiranje u odredjeni postotak ili odredjeni promil firme koja nesto radi, nesto privredjuje, stvara dodanu vrijednost, stvara godisnju dividendu.

problem je u spekulantskom kupovanju i prodaji putem TA. ljudi koji nemaju pojma sta kupuju ni po kojoj cijeni kupuju.
ali jedino sto ih zanima je da ce sutradan neki drugi koji trguju isto kao i oni, kupiti to njihovo po vecoj cijeni rukovodeci se iskljucivo trendom, s tim da su uvijek oni prvi u dobitku, a oni drugi u gubitku.

to bi ja nazvao jednom recenicom… tko zadnji – magarac, trgovanje i ulaganje.

New Report

Close