Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mida to sam znaci da ima još prostora…
Obrat je na velikom prometu zar ne

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

mida@ jucer kazes pad? spominjao si neke svijecnjake iz knjiga ? koje su danas svijece ?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

zmajki

meni se smiješi game off , jesi zadovoljan ?

I meni…[emo_palacd]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Ne znam jeste li uočili, no u petak kad su izašli payrollsi neki “hrabri” mladić je skino 5500 kom na TSDX-u na 36 kn….

Takvu hrabrost već dugo nisam vidio, no evo prije minutu je vjerojatno taj isti prodao na 22,9…

BTW, i sam sam fino izgorio na ovom certifikatu u ovoj rundi (jučer ga srezo)

Izgleda da žele dotaknut 8200

volim kocku zato ulazem u turbo certifikate

imamo dražbu ( joker Erste-a ) na 22.30

zmajki

naravno da nisam..steta sto je blizu game over cert. ima li koji da ima vecu nokaut razinu?

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

zmajki

naravno da nisam..steta sto je blizu game over cert. ima li koji da ima vecu nokaut razinu?
[/quote]
vidim kako nisi, tresu ti se ruke od uzbuđenja ….

Izgleda ekipa otišla na ručak, umorni od pumpanja dax, ali što kada se vrate i ameri otvore ?

commerze bank 1.5% up a pazi vjest

http://www.bloomberg.com/news/2013-05-07/commerzbank-posts-second-straight-quarterly-loss-on-staff-cuts.html

ukratko
Commerzbank AG (CBK), the German bank that got 18.2 billion euros ($23.8 billion) in state aid, reported a loss for the second consecutive quarter after booking costs associated with firing staff.

The net loss of 94 million euros in the first three months of the year

compared with a profit of 355 million euros a year earlier, the Frankfurt-based bank said in a statement today. That beat the average estimate for a 153.7 million-euro loss of seven analysts surveyed by Bloomberg as the lender’s corporates and markets unit boosted earnings.

s druge pak strane
mozda je dax odradio rast zbog
http://www.businessweek.com/news/2013-05-07/euro-strengthens-as-german-factory-orders-jump-aussie-weakens
ukratko
The euro strengthened against the dollar and yen after German factory orders unexpectedly increased in March, suggesting the region’s largest economy is starting to grow again.

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Short-spread 5 %!!??

to je stvarno sumanuto ali dok ima pacijenata klinika radi.

who dares, wins

Odmah nek si manageri bonuse isplate, ipak je bolje od očekivanog, u Hrv sigurno bi[emo_plazi]

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

New Report

Close