Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema te metode tog Svetog Grala koja ce predvidjeti buducnost i uvijek Vam tocno reci kuda ce trziste!
Tako ni TA to ne moze! Sve sto TA moze je to da u odredjenom trenutku u vremenu i prostoru poveca malo Vase sanse koje su inace 50/50. Koju god metodu koristili bez osnova MM-a (money management) izgoricete prije ili kasnije!

@Mida

Kolega ja sam svoja pravila MM sebi postavio duboko u mozak tako da ne mogu otvoriti ni jednu poziciju, a da idem kontra njih! To da kolege sa ovog foruma ne koriste ni osnove ja nisam izmislio nego sami kolege to pisu u svojim komentarima. Koliko vidim iz Vaseg pitanja Vi niste bas na cistu ni sto je to!

Vi ste kolega najglasniji na ovoj temi, a do jucer ste mislili da obveznice imaju promete u tisucama eura…
Evo ispricavam se malo na osobnom tonu nije mi namjera da Vas uvrijedim nego da se zamislite koliko Vi to ustvari malo znate, a izlazete svoj kapital riziku.

Medjutoa morate znati i to da sam ja jedan primitivus tako da mozebitno ja Vas jednostavno ne razumijem, kao sto ne razumijem Vasu tehnicku.
Ja znam povuci najcesce samo jednu crtu i to je moj maksimum, posto je kolega Inverter jucer spomenuo secer, evo recimo na seceru..

Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….

leonidas@ secerko ? jesi ga odradio ? imam ti novi tip…eur -usd.. klincko ,,kaze target cca 1.25 za pocetak

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

@leonidas

vidim zapeo sam za oko ?
Kao što sam rekao, nakon bitke ima naknade pameti za izvoz, sve ovo je moglo biti jučer rečeno , ali sada se prosipa pamet, još inverter nedostaje.

Međutim zanimljivo mi je da iznosite elemente koje sam uputio Hanfi ?

Je li to dno smeća ?

spread na TSDX u nekim trenucima veći u apsolutnom iznosu (1,2kn), nego
na LDX2 (1kn), a koliko je to u apsolutnom iznosu, da boli glava 4,8%.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

danas se zatvaraju shortevi vidim. Mislim da su prilični gubici. I sam imam male gubitke, al tako mi i treba kad idem protiv trenda. A kad se sjetim da sam imao 1000 turbo longa kupljeno na ispod 40. UŽASSSS

Bez certifikata Zagrebačka burza je bila pred bankrotom, zanimljivo.
Možda grafovi pokazuju površnu budućnost, možda mi krivo tumačimo oscilatore, a možda oboje, ali japanske svijeće ne lažu, a one jasno pokazuju čisto pumpanje daxa.

@mida

Slaba utjeha, ubijaju nas abnormalnim rastom ili padom, kradu na spreadu, radno vrijeme kriminalno,tako da se ovakvi poluproizvodi nisu ni smjeli uvrstiti, no i sami smo ponešto krivi…zašto se upuštamo u ovakve polulegalne igrice zse i erstea…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Klasika, na loše vijesti DAX ne reagira, a na svaku dobru poleti kao raketa….
Nakon ovako brzog rasta od preko +10%, krajnje je vrijeme za jedan jači pad DAX-a, samo je pitanje hoće li majstori to dozvoliti???

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Neće…nažalost..iako je danas kolko sam primjetio izbijeno dosta shorteva već…[emo_bijesan]

Neće…nažalost..iako je danas kolko sam primjetio izbijeno dosta shorteva već…[emo_bijesan]
kapitulacija shortera…vrh je blizu

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

Short-spread 5 %!!??

Je li to DAX probio ATH sa samo 1,1 milijardom prometa ?

New Report

Close