to ti ja gledam preko cortal consors nekog njemačkog brokera evo link pa ako se snađete sa njemačkim Vaš link …
u lijevom kutu sa nazivom Zertifikate (meistgehandelt*) su najtrgovaniji certifikati
ovo je super, hvala
samo da li vidimo jednako;
veliki promet certifikata na dax je long danas, ali prema grafu ( desno ) nakon što otvorimo long dax certifikat ( WKN 709335 i , pokazuje veliku prodaju long certifikata daxa- a, bar meni to tako izgleda ravnajući se po momentumu ?
spx do kraja dana crven a sutra fight da se zadrži 1600, sve ovisi dal će zujat medarice il stršljeni [emo_zloban]
pofajtali ste se na ovoj temi samo zato što je inverteru pala košnica na glavu [emo_smijeh]
Ako ovako ostane DAX do 22 sata na dnevnom grafu imamo čisti “Doji Star”, a koji jasno simbolizirala promjenu dnevnog smjera na dolje .
Nakon njega, sutra, obično ide Evening Doji Star ili Abandoned Baby koji potvrđuju padajući tren, ali to tek sutra.
spx do kraja dana crven a sutra fight da se zadrži 1600, sve ovisi dal će zujat medarice il stršljeni [emo_zloban]
pofajtali ste se na ovoj temi samo zato što je inverteru pala košnica na glavu [emo_smijeh]
evo ja ugasio sve wti i brent long i prva najava šorta pa da vidimo je li ispravan okret trenda. za sad ne šortam jer može biti bolje iza ponoći ili ujutro. 97.20$ je otpor koji s ne bi smio probiti ako ju želimo vidjeti na 94.65$. sirija kao vijest je već potrošena pa bi morali nešto jače da izvedu i promjene okolnosti.
kad smo već kod svijećnjaka nafta danas fura ovaj:Bullish engulfing
no ne bi si sad s tim pretjerano glavu razbijao.
Ako ovako ostane DAX do 22 sata na dnevnom grafu imamo čisti "Doji Star", a koji jasno simbolizirala promjenu dnevnog smjera na dolje .
Nakon njega, sutra, obično ide Evening Doji Star ili Abandoned Baby koji potvrđuju padajući tren, ali to tek sutra.
Dokle god sam ja u shortu pada nema…[emo_mrgud]
Ovdje se svi razbacuju teorijama, a zapravo nitko nezna što će biti…a generala poslje bitke će opet biti u izobilju…[emo_beztona]
Dokle god sam ja u shortu pada nema…[emo_mrgud]
Ovdje se svi razbacuju teorijama, a zapravo nitko nezna što će biti…a generala poslje bitke će opet biti u izobilju…[emo_beztona]
mora sad jos malo gore…
od 60 bod vise manje
Jel to bilo to po tvome? Ja ne vjerujem više u ništa[emo_bijesan]