caccone@ nismo ovdje da utvrdimo ciji je veci…ostavi se certifikata ako ti neide..niko te nije puskom natjerao u to…[emo_namigusa]
@ mida ovo je TA od jedne londonske kuće koja je više godina nagrađivana za svoj rad. sad ako ti misliš da crtaš bolje od njih i da su tvoji targeti pravi onda samo udri po svome. ja tako i tako s tim ne trgujem pa mi je svejedno ali normalno da to kontroliram često i mogu reći da ovaj sam pogađa bolje i više nego mi svi zajedno. oni su plaćeni za to sad ne znam jel neko otkupljuje te vaše radove?
plavi,
i ja bi ima dao nagradu, ako mene pitaš, jer od toliko targeta jedan će biti sigurno, slažeš se ?
To što sami sebi dijele nagrade kako bi ti i sl. trošili novce na njih zbog nagrada to je uobičajeno u tom svijetu biznisa, ali moje pitanje je bilo vrlo jasno : po njihovim targetima gotovo da nema mjesta između otpora i potpore ?
činjenica je da se dax upravo tako i ponaša i možda su upravu, ali pusti te nagrade i plaćene novinarske članke o sebi samima .
Kada je pitanje vjerovanju Englezu, uvijek kažem da, ali samo pokojnom Englezu .
@caccone,
što se tiče okreta to i je suština problema i ni jedan ozbiljan tehničar ga ne će nacrtati dok se ne potvrdi a to je na nafti cca+-2$ a meni je to već dosta kasno pa pokušavam sam naći to mjesto. uspjeh polovičan.
@mida daj se malo opusti. ja ni sam nikakav plavi i ovo je moj jedan jedini nick pod kojim pišem. intuicija i detekcija ti je nula 2x prekrižena. za ovo ako već ne maš znanja moraš imati bar osjećaja. ja sam na ovom forumu otpratio 100tine nickova u bankrot i nikad nisam imao potrebu da zbog toga otvaram novi profil jer mi ovaj ni je moderiran već godinama.
@mida daj se malo opusti. ja ni sam nikakav plavi i ovo je moj jedan jedini nick pod kojim pišem. intuicija i detekcija ti je nula 2x prekrižena. za ovo ako već ne maš znanja moraš imati bar osjećaja. ja sam na ovom forumu otpratio 100tine nickova u bankrot i nikad nisam imao potrebu da zbog toga otvaram novi profil jer mi ovaj ni je moderiran već godinama.
@
verdi
da greška, zašto sam te nazvao plavi, a ne zeleni ( talijanski) , slučajno, ali bez itekakve namjere i sada kada kažeš vidim da mi nije prvi put da sam promašio ime , ali ponavljam bez namjere , valjda mi je plavi ostao u sjećanju kod ine
moderiranje : ja nisam u skladu s moderator-ima pa me često moderiraju
inverter ih je još više ispratio u bankrot dok on i dalje virtualno trguje
Verdi…postoji jedan Nick
Ime
Croman..samo rijetko piše
On zna dat target obrata…
@inverter
ja sam u plusu sto se erstea tiče
Samo ovo je lopovluk…i nevjerojatno…ustvari postalo je normalno….da stranci i dalje uz pomoć Hrvatina na odredjenim mjestima mogu nesmetano kamatarit…
Jer ovo je cista kamatarka…
@inverter
ja sam u plusu sto se erstea tiče
Samo ovo je lopovluk…i nevjerojatno…ustvari postalo je normalno….da stranci i dalje uz pomoć Hrvatina na odredjenim mjestima mogu nesmetano kamatarit…
Jer ovo je cista kamatarka…
upravo malo pogledao promete sa certifikatima na daxu u prvih 5 najtrgovanih sve long pozicije preko 15 miljardi euro,izgleda da je short potpuno kontra ovih dana cemo vidjet tko je bio u pravu bikovi ili medvjedi
p.s puno srece za sve shortaše na Daxu za iducih par dana
upravo malo pogledao promete sa certifikatima na daxu u prvih 5 najtrgovanih sve long pozicije preko 15 miljardi euro,izgleda da je short potpuno kontra ovih dana cemo vidjet tko je bio u pravu bikovi ili medvjedi
p.s puno srece za sve shortaše na Daxu za iducih par dana
da li je veliki problem da nam svima daš web stranicu s tim podacima, to je veoma dobar info ?
bar ćemo znati u kojem smjeru se pumpa dax.
to ti ja gledam preko cortal consors nekog njemačkog brokera evo link pa ako se snađete sa njemačkim Vaš link …
u lijevom kutu sa nazivom Zertifikate (meistgehandelt*) su najtrgovaniji certifikati