Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pardon ..ima ih 3 long certifikata

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

https://hr.products.erstegroup.com/Retail/hr/Products/StructuredProducts/TurboCertificates/Factsheets/Turbo_Certificate/index.phtml?q=&ISIN=AT0000A0WR57&ID_NOTATION=

sto je ovome falilo? barijera 6250 ..dno ispod 80 kn ,trenutno 160 kn ,dospjece 30. 09. 13

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

https://hr.products.erstegroup.com/Retail/hr/Products/StructuredProducts/TurboCertificates/Factsheets/Turbo_Certificate/index.phtml?q=&ISIN=AT0000A0XHA7&ID_NOTATION= ovaj jos bolji…dno 30 kn trenutno 115 …koliko je to % ?

djoko
aj se prestani pravit pametan

pitanje je na mjestu
dali vani npr. na admiralu ti iams vremensko ogranicenje?
sjedi 1
cinjenica je da nakon ovog izbijanja shorta neces vise moc shortat dax!!!
os da ti nacrtam kaj sam mislio?
osim toga
imas DDJH koji je napravio od 25 do 90
i?
kakve to ima veze..

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

djoko
aj se prestani pravit pametan

pitanje je na mjestu
dali vani npr. na admiralu ti iams vremensko ogranicenje?
sjedi 1
cinjenica je da nakon ovog izbijanja shorta neces vise moc shortat dax!!!
os da ti nacrtam kaj sam mislio?
osim toga
imas DDJH koji je napravio od 25 do 90
i?
kakve to ima veze..

Nešto slično sam i ja napomenuo malo ranije…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

Dax‏ (Jun 13) intraday: the upside prevails.
Pivot: 7893

Our preference: LONG positions above 7893 with targets @ 8155 & 8290.

Alternative scenario: The downside penetration of 7893 will call for a slide towards 7780 & 7660.

Comment: A pause should shape ahead of a new up leg

Trend: ST Bullish; MT Bullish

Key levels Comment

8320** Intraday resistance
8290** Intraday resistance
8155** Intraday resistance
8113 Last
7893** Intraday pivot point
7780** Intraday support
7660** Intraday support
rekao sam vam jednom zgodom da ti certifikati ni su plod domaćeg uma već nekog iskusnijeg majstora.

who dares, wins

caccone@ne bit nervozan..ja ti nisam kriv za gubitke…mogao si kupiti ovaj :
Datum izdavanja 02.11.2012
Pocetna cijena proizvoda 44,94
Dospijeće 30.09.2013
Prvi dan trgovanja 02.11.2012
Zadnji dan trgovanja 24.09.2013

i sjedit unutra 5 mjeseci i uzeti novce…jel tako? je
a sto se tice day trgovine ,to smo iskomentirali vec nakon prvog tjedna trgovine da smo hendikepirani i to je gotova stvar , znaci ostaje nam samo kupi i drzi dan dva 10 ili koliko vec ..
ali ne vi i dalje udarate day trade gdje vas deru na spredu i radnim vremenom ..i dokupljujete u krivom smjeru . ne branim erste niti trgujem cert. nesebicno vam stavljam grafove itd.
nemozet krivit druge na svoje pogreske…ili teorije zavjere…
imate 3 long certifikata koji su napravili u par mj. od 100-300% a promet na njima mali ili ga uopce nema ..zakljucak?

Danas sam doznao i da Euro Bund Future nije muljaža, već proizvod koji ima najveći promet u EU, trenutno.
OK, ali zašto je Ertse mutav i to jasno ne napiše u prospektu na ZSE kao i sve ostale okolnosti i za sve izdane certifikate, odnosno zašto ga naši zakoni nisu obvezali na to ?

Zašto se i ne pojasni što je DAX odnosno DAX 30 ? Koliko ima freefloat dionica iz tih bluechip dionica , odnosno koliko freefloat dionice imaju utjecaj na vlasničku strukturu tih dionica ?

Ako imaju malu ili je uopće nemaju onda manipulacija DAX-a mogla biti biti vrlo izvjesna, obzirom da se naši certifikati nude u cijelom okruženju istočne Europe koja već tradicionalno služi za mužnju novaca i dobara zapadnih grupacija, a zovu ih zemlje u vječitom razvoju.

leonidas@ petak je grafikon bio napet za raketiranje , samo je trebao okidac ..i nasli su ga..[emo_ooooo] isto tako ce se nac okidac za down cim se TA obrazci odrade ,netko je vec bio spomenuo da se vijesti stimaju po TA iliti obratno ,svejedno je ,slazem se sa tim u potpunosti..
BTW, SUGAR zanimljiva razina ..pogledaj

Bravo, ovo mi i ima smisla, a ne treba premasivni kapital.

Vijest u pravo vrijeme na pravom mjestu.

TA + vijesti – možeš kontorlirati tržište sa malo.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

Dax‏ (Jun 13) intraday: the upside prevails.
Pivot: 7893

Our preference: LONG positions above 7893 with targets @ 8155 & 8290.

Alternative scenario: The downside penetration of 7893 will call for a slide towards 7780 & 7660.

Comment: A pause should shape ahead of a new up leg

Trend: ST Bullish; MT Bullish

Key levels Comment

8320** Intraday resistance
8290** Intraday resistance
8155** Intraday resistance
8113 Last
7893** Intraday pivot point
7780** Intraday support
7660** Intraday support
rekao sam vam jednom zgodom da ti certifikati ni su plod domaćeg uma već nekog iskusnijeg majstora.

kažeš, jedan od tih 6-7 targeta će biti ?

kada polje pogledam tvoje targete gotovo da nema prostora između podrške i otpora ?

@ mida ovo je TA od jedne londonske kuće koja je više godina nagrađivana za svoj rad. sad ako ti misliš da crtaš bolje od njih i da su tvoji targeti pravi onda samo udri po svome. ja tako i tako s tim ne trgujem pa mi je svejedno ali normalno da to kontroliram često i mogu reći da ovaj sam pogađa bolje i više nego mi svi zajedno. oni su plaćeni za to sad ne znam jel neko otkupljuje te vaše radove?

who dares, wins

@Inverter i sto to znaci

damo Vam da trgujete sa DDJH al samo kad nama odgovara?

ne kuzim…
pa ok
dalo se zaradit
ocemo uspredit moje gubitke i zarade i tvojih bureka po 30 points?
se sjecas kad si izsao iz longa???
prije mene 100 -150 bodova
sto ti to govori o tvojim grafovima?
kao sto si nekomre rekao
PUNO ZUJIS MALO MEDA DAJES…
i VLAD je jednom prilikom bacao targete prema dole…samo sto nije znao rec kada ce okret
eno mu bloga ….
dajbe ti ta tvoja TA kad neznas rec di je okret
ili ako znas a ne ulazes po njoj…
Zivio

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close