ovaj je po meni jedan od boljih tehnicara-analiticara ..
Inverter
Pa vidiš da i on predvidja pad spa
A i slažem se snjim da bi do 9 mjeseca mogao novi high
ovo smeće za par minuta ode iz šorta u long. dva dana gdje si bio nigdje šta si radio ništa.
I ja danas jos nadokupio 39,9 ne znam tocno koliko dax…oko 8000.
Mogao prodati po 44 ali nisam jer mi je to bio nadokup za smanjivanje ulaza.
Neka stoji. Ali nakon tolikih nadokupa nemam pojma koliki mi je prosjecni ulaz sada.
Izracunat cu veceras da znam kad sam u plusu…..
a mozes li mi naves razlog shortanja na 7600? ili graf ili sto vec?
p.s. uzeo short na 7969 ..radi gore navedenog razloga…stop 8035 za sad
da gas padne preko 6% i nafta raste preko 3% ovaj se kompjuter je skroz oteo kontroli.
a mozes li mi naves razlog shortanja na 7600? ili graf ili sto vec?
p.s. uzeo short na 7969 ..radi gore navedenog razloga…stop 8035 za sad
[/quote]
jes jes, to je bio long val prije ovog rasta..
u ovom šusu sam uzeo nešto na 7600 zbog pokušaja daily tradea međutim nagli trzaj prema gore izbacio me iz igre a svaki sljedeći otpor je pucao iza 16h [emo_mrgud]..
Mecka@ nesto si smuljao sa odgovorom ..uglavnom omasio si fudbal dobrano i vec pucas targete 7390 a dax danas lupa 8000 i kazes to cemo u hodu [emo_ooooo] [emo_plazi][emo_smijeh]
Ja vidim dosta suprotno od vas, vidim da je DAX probio sve što se da probiti, na dnevnom grafu imam slobodan rast, a prvi veći otpor mu je upravo na 8250 na puknuću certifikata točno , kao da su u Erste banci to znali [emo_novac]
Mida, mislim da bi ti dobro sjelo da si otvoris demo account kod Admiral Marketsa (nije reklama nego kod njih ja imam pa znam što nude), pa tamo imaš DAX realtime data i fino u Metatraderu pucaš linije i crtaš targete. A kako se trguje non stop, onda imaš uvid u podatke i van rada Frankfurtske burze (čitaj – nema gapova osim preko vikenda ponekad).
Trguješ u močvari, kao i do sada, ali crtaš van močvare za bolje rezultate.