caccone@ sa strane trenutno…ovaj parabolicni rast zna bit jako explozivan ,ne zelim se naci na krivoj strani
i ja naivan koji sam mislil da bu se mogel kupit short na 8000. prije bi ga kupil na tržnici u nairobiju.
ko zna kaj bu bilo sutra. ovo dan je bila odlična prilika za dnevni trejd, samo kak to izvest na ovom ćumezu od burze.
Ovo je već ako se ne varam 8dan pravocrtnog rasta, hlađenje bi bilo gotovo pa nužno,ne samo zato jer ja imam short…[emo_smijesak]
ko zna kaj bu bilo sutra. ovo dan je bila odlična prilika za dnevni trejd, samo kak to izvest na ovom ćumezu od burze.
nije istina, u svim bitnim trenucima MM se povukao s burze, a što znači da nisi mogao kupiti jeftino niti na vrhu prodati, a što je u potpunosti suprtotno s idejom certifikata i njegovim postojanjem na burzi .
Mislim da je netko iz institucija plaćen da šuti o tome, jer ovo je opet prevara malih dioničara, posebno kada su na short DAX-u pokušali aktivirati 10-o minutnu držabu svojim pojavljivanjem pa nestajanjem odnosno već uhodanom praksom za izazivanja panike.