Evo ga prošao dax 7925 samo neka ostane ovako do sutra ujutro pa da se ukrcam sa shortom,dax danas narasao na sramotno niskom volumenu mislim da slijedi reversal
pancho66@ imat ces prilike..ne srljaj..ima ovdje goriva za jos
Sve vise manje uredno ne da mi se tupiti stalno isto, evo ako slucajno nitko nije stavio dax je odradio jednu pristojnu dijagonalu….
Kad sam vec tu,secer se opet smuca oko donje linije…
Kaze mi jedan kolega da sam se primitivac kakav jesam “izgubio u prijevodu”
Da sam barem napisao megafon kaze jos bi me netko i razumio…..
Svejedno tko je pogledao sliku skuzio je na sta mislim, daklem umjesto lapsusa pojam je descending broadening wedge
Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….
Ja sam sebi u Subotu nakon analize grafova napisao sljedeće za DAX:
“Odbijanac DAX-a moguć na 7876, ali isto tako bi mogao otići do 7933-7946-7950 bodova. DAX i SPX su zreli za jaku korekciju, samo je pitanje do kad misle zaiebavat raju sa sistemom gore-dole.”
————————–
Danas je došao na 7873,50 (High),tako da su sve opcije otvorene,može okrenuti u korekciju već sutra,a može muljati na spomenutim razinama (7876 – 7950) danima.
Osobno bih ga shortao tek na 7950 ili više,ali tko će tu bit pametan,stoga preporučam oprez. Pozz svima i čestitam Vam praznik rada,jer intelektualni rad je najteži. 😉
ovo veze nema s nikakvim mozgom…. s&p na ATH-u….
a cijelo svjetsko gospodarstvo a pogotovo europsko samo sto se nije urusilo u samo sebo ko crna rupa 🙂
ali ok treba ovdje ostati hladne glave i snagu protivnika okrenuti u svoju korist… kao kad borac u judo-u iskoristi silu protivnika protiv samog njega…..
samo se jedno nadam sada….. da nece DAX bleknuti skroz do sutra u 10 ujutro…
sto se ne bi cudio da hoce kakve sam ja srece 🙂
neka samo ostane na 7900 do sutra.
dax ,visoko visoko
hehe lupi target možda dobiješ Oscara [emo_plazi]
Sve vise manje uredno ne da mi se tupiti stalno isto, evo ako slucajno nitko nije stavio dax je odradio jednu pristojnu dijagonalu….
Kad sam vec tu,secer se opet smuca oko donje linije…
Kaze mi jedan kolega da sam se primitivac kakav jesam "izgubio u prijevodu"
Da sam barem napisao megafon kaze jos bi me netko i razumio…..
Svejedno tko je pogledao sliku skuzio je na sta mislim, daklem umjesto lapsusa pojam je descending broadening wedge
Lijepo Vas pozdravlja balkanski_debil leonidas_primitivac po priznanju….
[/quote]CAC je odradio navedeni skolski obrazac
http://www.forex-tribe.com/Descending-Broadening-Wedge.php
CAC ajmo vidit dali ce ga odradit ,target je okrugli broj cca 4000
DAX skolski daje target cca 8350 ,zivi bili pa vidjeli
samo se jedno nadam sada….. da nece DAX bleknuti skroz do sutra u 10 ujutro…
sto se ne bi cudio da hoce kakve sam ja srece 🙂
neka samo ostane na 7900 do sutra.
ha,
pa lijepo vam crtam graf, već danima, da ide up, up i up do 7985
napisao sam i da sp ima čistu sliku za rast, ali većina vas se ovdje uhvatila opet investtech.com besplatnih grafova koji su bezbroj puta pogriješili do sada, a i totalno krivo postavili kratkoročni graf
još nešto;
kako iz zovu, institucionalni igrači, namjerno plasiraju u mediji apakalipse koje ne postoje, a vi se upecate.
Upozorio sam ovdje da Amerika igra Hollywood s Sjv. Korejom, a kojoj su platili da glumata s rasporedom vojske i raketama i bal i bla, i to je urodilo plodom : zlato i nafta su tresnuli kao kruška i sda lijepo oni sve to jeftino ponovo kupuju i pumpaju .
Jedinu nepoznanicu još imam s Euro Bund Future, obzirom da sve koje sam pitao ne znaju točno što je to, a još manje tko to kupuje ili prodaje, a najmanje koji su idealni uvjeti da Euro Bund raste i obrnuto.
Euro Bund je kao vezan za Njemačke obveznice, ali zamišljeno je vezan, a u tom slučaju treba se ponašati suprotno od DAX- ,ali on ga prati itd……
I znato zašto je većina njih promašila TA GRAF ? Zato jer crtaju grafove s pogrešno generiranim podacima DAX. ono o čemu sam također pisao danima, ali pitali ste me zašto s time gubim energiju ? Imam 3 on-line izvora podataka DAX-a i na svakom mogu u real time crtati graf, ali svaki pokazuje drugačiji graf jer su podaci različiti, pa su mi trebali tjedni da shvatim koji generator podatak jedino daje točne grafove odnosno izvore točnog stanja DAX-a u svim vršnim bodovnim pragovima
Evo vam tablica treći put