Certifikati i basketi

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Certifikati i basketi

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

7862 onda down
bit ce toga malo vise

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

do?

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Nema sreće sa shortom, već 2 puta i short odnosi solidne novce…taj dax je velemajstor pretjerivanja…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

do?
polako tek smo slomili 850 ,,da vidimo dali ce ga zadrzat

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

vidjet ćemo još može li spx preko 1587
dax sjeo na target

do?
polako tek smo slomili 850 ,,da vidimo dali ce ga zadrzat
[/quote]
ma nis od toga…850 nije bio otpor
ako sad prebaci 7862-7870
ne vidim zaustavljanja do cca 8000
al tesko da ce ameri toliko up…
naravno sve je moguce kao i dosad…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Ako prebaci 7885 slijedeća stanica za short je @7944-50..

"alea iacta est"

kako ti kazes ,,tehnicari kao i fundamentalisti ,imaju svoje metode izracuna [emo_smijesak]

kako ti kazes ,,tehnicari kao i fundamentalisti ,imaju svoje metode izracuna [emo_smijesak]
[/quote]

Što kažu vaši grafovi, koje su vaše procjene kretanja za dax, za dan i tjedan?

Stalno je sve puno sumova ovdje,a bilo je poprilicno jednostavno, samo, treba se odmaknuti od vijesti, znam znam necu opet gnojiti o tome,ali samo kao jedna napomena!

Koliko sam ja vidio kolega Inverter Vam je u par navrata upozoravao na vaznost odredjenih razina koje su na posljetku i izdrzale…
Sve vise manje uredno ne da mi se tupiti stalno isto, evo ako slucajno nitko nije stavio dax je odradio jednu pristojnu dijagonalu….

Kad sam vec tu,secer se opet smuca oko donje linije…

otvaranje u solidnom plusu
Vaš link …

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

dax ,visoko visoko

New Report

Close