kibic
pogledaj pažljivo na grafu sma 20/200 i vidjeti ćeš da je podrška upravo pukla gdje 20 sječe 200 i nastao stampedo rušenja cijene nafte, a tipična Američka priča ( 20/200 ).
Drugim riječima velika podrška je pukla, a što znači da se sada formira nova, iako još rano naznake su tu za novi graf koji sam nacrtao s dosta upozorenja !!!!
Znači, ako probije 92,5 $ ide veći rasta prema 100 gdje je veći otpor
Mogućnost da padne prema slijedećoj podršci od 80$ je jako mala iz prostog razloga što se postavlja pitanje isplativosti proizvodnje, a i Rusi su tu ta podrže cijenu. Ameri žele Iran baciti na koljena niskom cijene nafte, ali imaju problem Rusa i arapskih saveznika .
di je graf?
nisi stavio graf….
Evo kako to Ameri rade,
kao nešto pregovaraju s našima, mož mislit, Vrdoljak smije reći samo OKEJ, bez obzira što predlaže, a i zakon hitno za Exxon mijenjaju da ne moraju porez plaćati .
http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/256935/Naftni-div-ExxonMobil-zeli-vaditi-naftu-i-plin-iz-Jadrana.html
nafta na jednom long. samo treba izabrati poziciju za ulaz.valjda čim se svi mediji raskokodaču o 77$ ona ode na 100$. treba pratiti razinu po razinu. ući izaći i manuti se dugoročnih prognoza. u principu svejedno mi je da li je 150 ili 50 ako sam na pravoj strani.
ajmo mu neku kost baciti da ga udobrovoljimo [emo_smijeh].. spx preko 1562 bila bi dobra motivacija [emo_namigusa]
mah, kad ga ameri prvo spuste, nasade švabe a onda se vinu i visine a ovima pokažu guzicu [emo_zloban]
los izvjestaj…
to bi moglo UP poslije 12
moguce je uracunato…i zato daxinjo pada ko cjepanica…